Learnit Training

Gratis cursus Solliciteren

Goed nieuws! U bent van plan te beginnen aan een nieuwe baan. Een nieuwe uitdaging is leuk, maar voordat u ook echt aan de slag kan, moet u eerst die sollicitatieprocedure door. Dit kan een zenuwslopend proces zijn met de nodige teleurstellingen. Aan de andere kant kan het ook een tijd zijn van zelfontdekking en een stoomcursus in het beter leren presenteren van uzelf. Met de online cursus Solliciteren van Learnit Training leert u met meer succes te solliciteren.

De volgende onderwerpen komen aan bod in de gratis cursus:

  • De STAR-methode
  • U bent de ster in uw eigen leven
  • Per asperada ad astra: via moeilijkheden naar de sterren

Deze gratis online cursus is gevormd om het symbool van de ster met als doel u te herinneren aan de drie belangrijkste punten van deze sollicitatiecursus. Het theoretische principe is de STAR methode: Situatie - Taak - Actie - Resultaat. De ster staat ook voor de nadruk op u als sollicitant. U bent in uw leven de ster: de cursus gaat over hoe u zichzelf het best kunt laten schitteren en hoe u een rising star kunt worden in een baan die bij u past. De laatste connotatie bij de ster: geef niet op, denk aan het spreekwoord per aspera ad astra: door moeilijkheden naar de sterren!

Klik hier om de gratis online cursus Solliciteren te volgen.

Liever een training met andere deelnemers volgen? Ga dan naar de trainingspagina van Solliciteren: succesvol gesprekken voeren. Indien u een groepstraining wilt organiseren, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen met één van onze adviseurs. We denken graag met u mee en wensen u veel succes in het sollicitatieproces!