Learnit Training

Cursus Access 2013 Expert e-learning

Microsoft Access is al jarenlang een belangrijk databaseprogramma voor op de werkplek. Access wordt voornamelijk gebruikt om relationele databases mee te beheren. Hiervoor gebruikt het programma een grafische interface, waardoor het voor weinig gevorderde gebruikers toch mogelijk is een databank te bouwen. Ook u bent goed met het programma bekend, maar u merkt ook dat u nog niet álles beheert. Als u uw kennis over query's, sorteren, filteren, formulieren, rapporten, afdrukken en gegevensuitwisselingen wilt uitbreiden, is onze Expert e-learning iets voor u. Access 2013 heeft dezelfde soort interface als voorganger 2010, waarbij de functionaliteit van 'the ribbon' verder is uitgebreid. Het is mogelijk een database via een webbrowser te bezoeken en uw keuzemogelijkheden worden zichtbaar terwijl u typt middels 'IntelliSense'.

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u kennismaakt met de meest geavanceerde mogelijkheden van Access 2013. U krijgt drie maanden lang toegang tot zes modules, waarmee u bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoert en bijvoorbeeld goed gefundeerde databases leert bouwen. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning heeft u alle processen geoptimaliseerd en kent Access geen geheimen meer voor u.

Onderwerpen

  • Werken met objecten
  • Gegevens bladen opmaken en tabellen ontwerpen
  • Filteren met één of meerdere criteria
  • Uitbreiding van uw kennis over query's
  • Formulieren en rapporten maken
  • Geselecteerde records afdrukken
  • Objecten importeren en exporteren

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • U bent goed bekend met Access, maar u wilt graag nóg meer uit het programma halen in uw eigen tijd en tempo
  • U wilt op uw eigen niveau overstappen van een oudere versie van Access naar een nieuwere versie

Voorkennis

Voor deze e-learning is voorkennis op het niveau van onze Access 2013 Vervolg e-learning, onze Access 2013 Vervolg-training aanbevolen of ervaring met het opzetten van een eigen database.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundels

Bent u toch meer op zoek naar de basale functies van Access 2013? Dan kunt u onze Access 2013 Basis en/of Access 2013 Vervolg e-learning volgen. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Access 2013 Expert e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.2.