Learnit Training

Cursus Websites maken met Adobe Muse

"Houd je bezig met ontwerp, niet met code". Dat is het slogan van het nieuwe Adobe Muse. Omdat u zich niet hoeft bezig te houden met programmeren of coderen, kunt u zich als ontwerper puur op de visuele kant van uw website richten. Zo kunt u vooral tijd besteden aan het ontwerpen van een professionele en visueel aantrekkelijke website, die bovendien voldoet aan de nieuwste webstandaarden. Met als extra's: meer dan 400 lettertypen, ingebouwde interactiviteitsfuncties zoals een contactformulier. Ook is het mogelijk om HTML in te sluiten, dus een Youtube filmpje, een Google kaart of een 'vind ik leuk knop' kunnen probleemloos worden toegevoegd.

Heeft u al ervaring met InDesign? Dat komt goed uit, want bepaalde functies van Muse zijn dan nog eenvoudiger te gebruiken. Met Muse kunt u teksten, buttons en afbeeldingen slepen en plaken. Nadat u gekozen hebt voor een bepaalde opmaak of stijl, voert Muse dit automatisch door voor de andere pagina's, zodat uw website een uniform geheel wordt. Of u nu wel of geen ervaring met InDesign heeft, in deze 3-daagse training leert onze professionele trainer u de fijne kneepjes van het programma, zodat u uw eigen professionele website kunt maken.

Onderwerpen

  • wat Adobe Muse is en welke mogelijkheden u met het programma heeft
  • een ontwerp maken voor uw website: site navigatie
  • Master pagina's maken: (ay-out, tekstijlen, menu's en hyperlink toevoegen
  • afbeeldingen en video's toevoegen
  • nieuwe pagina's toevoegen
  • interactive elementen toevoegen
  • uw website online zetten
  • tips om een succesvolle website te creeëren

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor DTP'ers en grafisch ontwerpers die een visueel sterke website willen realiseren, zonder daarbij met HTML-code te moeten werken.

Opmerking

Heeft u al plannen, ideeën of materiaal voor een website? Neem dat gerust mee naar de training, dan kunt u hiermee aan de slag gedurende de training.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

3 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 350,-

Subtotaal

€ 1050,-

btw 21%

€ 220,50

Totaal incl. btw

€ 1270,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Websites maken met Adobe Muse is beoordeeld met een gemiddelde van 8.7.