Learnit Training

Cursus Feedback geven e-learning

Het geven van feedback kan onbedoeld kwetsend werken en wordt om die of andere redenen nogal eens vermeden. Dat heeft tot gevolg dat een belangrijk instrument om medewerkers aan te sturen deels onbenut blijft. Maar wanneer de boodschap goed wordt overgebracht, kan een terugkoppeling op het gedrag juist aanzetten tot verandering en groei.

Tijdens de één uur durende e-learning training Feedback geven, die je altijd en overal in jouw eigen tempo kunt volgen, leer je wat het geven van constructieve feedback inhoudt. Door op een juiste en persoonlijke manier feedback te geven, wordt ongewenst gedrag bijgestuurd en samenwerking meer gestimuleerd. Ook resulteert het in een werkomgeving met een open (en daarmee constructieve) communicatiesfeer. Met de juiste technieken kun je er dus voor zorgen dat werknemers extra gemotiveerd en productief zijn, maar ook open durven staan voor het ontvangen en geven van feedback.

Onderdelen

  • Introductie
  • Wanneer geef je feedback?
  • Hoe geef je feedback?
  • Hoe ontvang je feedback?

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek voor deelnemers die regelmatig medewerkers in hun gedrag moeten bijsturen, moeite hebben met het aanspreken van medewerkers op hun gedrag, deelnemers die medewerkers meer willen motiveren in hun werk, en deelnemers die in hun eigen tempo en tijd hun vaardigheden rondom het geven van feedback willen verbeteren.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kun je gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of je de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kun je deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer je niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in je eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kun je alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als jij wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). Als je besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Feedback geven te volgen, krijg je de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Feedback geven e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.