Learnit Training

Cursus Feedback geven e-learning

Het geven van feedback kan onbedoeld kwetsend werken en wordt om die of andere redenen nogal eens vermeden. Dat heeft tot gevolg dat een belangrijk instrument om medewerkers aan te sturen deels onbenut blijft. Maar wanneer de boodschap goed wordt overgebracht, kan een terugkoppeling op het gedrag juist aanzetten tot verandering en groei.

Tijdens de één uur durende e-learning training Feedback geven, die u altijd en overal in uw eigen tempo kunt volgen, leert u wat het geven van constructieve feedback inhoudt. Door op een juiste en persoonlijke manier feedback te geven, wordt ongewenst gedrag bijgestuurd en samenwerking meer gestimuleerd. Ook resulteert het in een werkomgeving met een open (en daarmee constructieve) communicatiesfeer. Met de juiste technieken kunt u er dus voor zorgen dat werknemers extra gemotiveerd en productief zijn, maar ook open durven staan voor het ontvangen en geven van feedback.

Onderdelen

  • Introductie
  • Wanneer geeft u feedback?
  • Hoe geeft u feedback?
  • Hoe ontvangt u feedback?

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek voor deelnemers die regelmatig medewerkers in hun gedrag moeten bijsturen, moeite hebben met het aanspreken van medewerkers op hun gedrag, deelnemers die medewerkers meer willen motiveren in hun werk, en deelnemers die in hun eigen tempo en tijd hun vaardigheden rondom het geven van feedback willen verbeteren.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kunt u gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of u de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kunt u deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer u niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in uw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kunt u alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als u wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). Als u besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Feedback geven te volgen, krijgt u de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Feedback geven e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.