Learnit Training

Cursus Flash ActionScript

Wanneer je een tijdje met Flash werkt zul je merken dat voor meer ingewikkelde webformulieren en geavanceerde animaties toch een stukje ActionScript nodig is. Hoewel je met behulp van Flash al video en geluid kunt toevoegen aan je website, geeft ActionScript je de mogelijkheid een uitgebreid scala aan dynamische elementen te gebruiken. Te denken valt bijvoorbeeld aan een eigen mediaplayer, het schrijven van herbruikbare code, een eigen spel, het maken van een quiz en veel meer interactiviteit.

In onze driedaagse training Flash ActionScript leer je werken met de bouwstenen die in ActionScript zitten verwerkt. Je begint met de basisbegrippen en -technieken. Vervolgens maak je kennis met de uitgebreide functionaliteit van ActionScript door middel van het ontwikkelen van je eigen spel.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de training:

  • Gegevens en gegevenstypen binnen ActionScript
  • Elementaire ActionScript-bouwstenen en syntaxis-functies
  • Methods en properties
  • Werken met de ActionScript
  • Debugger Objectgeoriënteerd programmeren
  • ActionScript Classes gebruiken en schrijven
  • Gebruik maken van events en eventlisteners
  • Movieclips aansturen XML-bestanden gebruiken
  • Gebruikmaken van video en geluid

Omdat de training volgens de Open Leervorm wordt gegeven kan de inhoud en de diepgang van de onderwerpen altijd worden afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en leertempo.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor deelnemers die bijvoorbeeld met ingewikkelde webformulieren en geavanceerde animaties aan de slag willen.

Trainingsmateriaal

Deze training wordt gegeven op PC's maar is ook geschikt voor Mac-gebruikers (Apple). Je ontvangt bij aanvang van de training een overzichtelijk boek met oefeningen en oefenbestanden. Dit kun je na de training ook gebruiken als naslagwerk. We werken tijdens de training met de nieuwste software. Mocht je nog met een oudere versie werken, dan zal de trainer de verschillen uitleggen, zodat je hier zonder problemen mee aan de slag kunt.

Voorkennis

Om deze training te kunnen volgen is basiskennis van Flash vereist, zoals bijvoorbeeld aan bod komt in ze onze trainingFlash CC Basis.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en uw leerdoelen behaalt. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

3 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 410,-

Subtotaal

€ 1230,-

btw 21%

€ 258,30

Totaal incl. btw

€ 1488,30

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Flash ActionScript is beoordeeld met een gemiddelde van 8.2.