Learnit Training

Cursus Functionerings- en beoordelingsgesprekken e-learning

Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn vanzelfsprekend primair gericht op het evalueren van de samenwerking tussen leidinggevende en medewerker, maar houden beide partijen ook scherp. Zijn de resultaten bevredigend? Is de werksfeer goed? En is er nog voldoende motivatie om tot de gewenste resultaten te komen?

Als leidinggevende is het uw taak aan deze zaken aandacht te besteden en de belangen van de medewerkers te verenigen met die van de organisatie. Door op een objectieve, respectvolle manier de goede en slechte punten van de afgelopen periode te evalueren, optimaliseert u het verloop van deze gesprekken. Ook het wederzijds bijstellen van de verwachtingen komt hierbij naar voren, zodat er sprake blijft van een motiverende, productieve situatie voor beide partijen.

Tijdens de anderhalf uur durende e-learning training Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren, die u altijd en overal in uw eigen tempo kunt volgen, leert u zich goed voorbereiden op een functioneringsgesprek (wat wilt u kwijt? Hoe anticipeert u op weerstand?), leert u de richtlijnen voor het voeren van een functioneringsgesprek kennen en houdt u het gesprek constructief, ook als het wat moeilijker verloopt.

Onderdelen

  • Introductie
  • De voorbereiding
  • Het functioneringsgesprek
  • Test uw kennis

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek geschikt voor (HR-)managers en leidinggevenden die zichzelf in eigen tijd en tempo willen sterken in het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kunt u gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of u de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kunt u deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer u niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in uw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kunt u alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als u wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). Als u besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Functionerings- en beoordelingsgesprekken te volgen, krijgt u de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Functionerings- en beoordelingsgesprekken e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.