Learnit Training

Cursus Functionerings- en beoordelingsgesprekken e-learning

Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn vanzelfsprekend primair gericht op het evalueren van de samenwerking tussen leidinggevende en medewerker, maar houden beide partijen ook scherp. Zijn de resultaten bevredigend? Is de werksfeer goed? En is er nog voldoende motivatie om tot de gewenste resultaten te komen?

Als leidinggevende is het jouw taak aan deze zaken aandacht te besteden en de belangen van de medewerkers te verenigen met die van de organisatie. Door op een objectieve, respectvolle manier de goede en slechte punten van de afgelopen periode te evalueren, optimaliseer je het verloop van deze gesprekken. Ook het wederzijds bijstellen van de verwachtingen komt hierbij naar voren, zodat er sprake blijft van een motiverende, productieve situatie voor beide partijen.

Tijdens de anderhalf uur durende e-learning training Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren, die je altijd en overal in jouw eigen tempo kunt volgen, leer je zich goed voorbereiden op een functioneringsgesprek (wat wil je kwijt? Hoe anticipeert je op weerstand?), leer je de richtlijnen voor het voeren van een functioneringsgesprek kennen en houd je het gesprek constructief, ook als het wat moeilijker verloopt.

Onderdelen

  • Introductie
  • De voorbereiding
  • Het functioneringsgesprek
  • Test uw kennis

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek geschikt voor (HR-)managers en leidinggevenden die zichzelf in eigen tijd en tempo willen sterken in het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kun je gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of je de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kun je deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer je niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in jouw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kun je alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als jij wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). Als je besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Functionerings- en beoordelingsgesprekken te volgen, krijg je de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Functionerings- en beoordelingsgesprekken e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.