Learnit Training

Cursus Git versiebeheer

Git is bijna niet meer weg te denken uit het leven van elke ontwikkelaar. Het systeem heeft uitgebreide mogelijkheden voor versiebeheer, samenwerken, het bekijken van aanpassingen van anderen en het samenvoegen van twee verschillende 'branches'. Git is voor vrijwel elk besturingssysteem beschikbaar, waardoor gebruikers van verschillende besturingssystemen zonder probleem met elkaar kunnen samenwerken.

In onze eendaagse training Git versiebeheer leert u adequaat omgaan met Git en komen alle belangrijke functies om samen te werken aan bod. De training behandelt alle onderwerpen: vanaf het maken van een nieuwe repository en het samenwerken met een groep via GitHub of ander systeem, tot het selecteren van aanpassingen uit verschillende branches om deze samenvoegen in de 'master branch'

Aan het eind van de training beschikt u over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Wat betekenen de termen (Tree, Branch, Head)?
  • Hoe voegt u bestanden toe of past u deze aan (add, rm, mv, commit)?
  • Hoe werkt u samen met anderen (clone, push, pull)?
  • Hoe herstelt u fouten (reset, checkout, amend, rebase, cherry-pick)?

Doelgroep

De training richt zich op iedereen die Git wil gaan gebruiken om zijn of haar versiebeheer te regelen en de bedoeling heeft te gaan samenwerken. De training is daarnaast ook uitermate geschikt om ontwikkelaars te ondersteunen bij het opzetten en gebruiken van een nieuw project.

Voorkennis

Voor het adequaat kunnen volgen van de training wordt enige ervaring met het werken via een command line sterk aanbevolen.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

1 dag

Prijs per dag (excl. btw)

€ 550,-

Subtotaal

€ 550,-

btw 21%

€ 115,50

Totaal incl. btw

€ 665,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Git versiebeheer is beoordeeld met een gemiddelde van 9.2.

“Interessante cursus over GIT in de praktijk. Na de cursus heb je een goede basis kennis GIT en kun je via command line of een GUI GIT gebruiken op de manier zoals het bedoeld is. Wat mij betreft een mooie toevoeging op mijn Try GIT course die ik online had gedaan. Veel nieuwe informatie afgewisseld met herkenning.” - Be­oor­de­ling: 9

A. van den Broek, De Hosting Makelaar B.V.