Learnit Training

Gratis webinar Doelen stellen én behalen

Het kan heel vervelend en frustrerend zijn, als je precies weet wat je wilt, maar het lukt je niet, omdat er steeds iets dringends tussenkomt. Of misschien krijg je te maken met een doel waar je je geen raad mee weet, of waar je het niet helemaal mee eens bent. En hoe maak je een doel nou echt concreet?

In het webinar Doelen stellen én behalen krijg je inzicht in hoe het nou precies werkt met het stellen en behalen van doelen. En we geven je ook een aantal handige tips mee, zodat je met meer plezier betere resultaten kunt behalen.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf de opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Timemanagement of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Doelen stellen én behalen is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.