Learnit Training

Gratis webinar Google Analytics

De website is af en Google Analytics draait. Mooi! Je kunt eenvoudig zien hoeveel bezoekers je site heeft en welke pagina's ze bezoeken. Maar wat moet je er nou mee? Je bladert door alle schermen en je weet niet precies wat het allemaal betekent. En dan heb je ook nog gehoord dat er zoiets bestaat als Google Analytics-spam waar bijna iedereen kennelijk last van heeft.

Dan zou het toch fijn zijn als je over de schouders van een specialist mee zou kunnen kijken! Iemand die niet alleen uitlegt wát je ziet, maar ook hóe je het interpreteert en kunt vertalen naar praktische verbeteringen van je website. Dan ben je bij dit webinar precies aan het juiste adres. We besteden tijdens het webinar aandacht aan:

Hoe richt ik in mijn Analytics goed in?

  • Hoe meet ik alleen echte bezoekers?
  • Hoe krijg ik zoveel mogelijk data binnen?

Wat zie ik nou eigenlijk precies?

  • Wat is het verschil tussen een sessie en een bezoeker?
  • Hoeveel conversies leveren mijn campagnes nou echt op?

En het belangrijkste: Hoe kan ik Analytics gebruiken om mijn website te verbeteren? Hier laten we zien hoe je een aantal veel voorkomende problemen op de website kan vaststellen en oplossen.

Als het webinar klaar is begrijp je beter welke gegevens je uit Analytics kunt halen en wat je ermee kunt doen om je website succesvoller te maken.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf een opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Google Analytics Basis of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Google Analytics is beoordeeld met een gemiddelde van 8.2.