Learnit Training

Gratis webinar Herkennen van en handelen bij agressie

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar u zich wel voor in kunt schrijven

Helaas komen steeds meer mensen in hun werk met agressie in aanraking. Denk bijvoorbeeld aan een receptionist van een woningcorporatie die te maken krijgt met een boze, wanhopige huurder die op straat dreigt te komen te staan. Of een agent die bedreigd wordt door een boze, agressieve burger nadat die een bekeuring voor een verkeersovertreding heeft gekregen.

Agressie kan uiteenlopende oorzaken hebben en op diverse manieren tot uiting komen. Iedere vorm van agressie vraagt om een eigen benadering. Bij aanraking met agressie is het van belang dat je herkent met welke vorm van agressie je te maken hebt. Het herkennen is één van de cruciale stappen. De volgende stap is op een adequate manier handelen.

In het webinar Herkennen van en handelen bij agressie worden de basisstappen van het omgaan met agressie uitgelegd. Het webinar leent zich in het bijzonder voor mensen die op zoek zijn naar basale handvatten voor het omgaan met agressie.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf de opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Omgaan met agressie op de werkvloer of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Herkennen van en handelen bij agressie is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.