Learnit Training

Gratis webinar Presentatieangst overwinnen

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar u zich wel voor in kunt schrijven

Presentatieangst, wat doe je eraan? In de werksituatie wordt presenteren steeds meer gevraagd en daarmee hebben ook steeds meer mensen last van presentatieangst. Niet zo gek, want je staat toch maar even in de spotlight en er wordt een sterk en overtuigend verhaal van je verwacht.

Gelukkig zijn er hele concrete dingen die je kunt doen om je presentatieangst te overwinnen. In het webinar Presentatieangst overwinnen kijken we naar mogelijke oorzaken en geven we je praktische tips die je kunnen helpen om met minder spanning een betere presentatie te geven.

Materiaal

Je ontvangt achteraf de video-opname van het webinar.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf een opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Presenteren met overtuiging of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Presentatieangst overwinnen is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.