Learnit Training

Gratis webinar SharePoint

Met een toenemende digitalisering neemt ook de hoeveelheid digitale informatie toe. Daar waar eerst de documenten op de lokale schijf werden opgeslagen, vervolgens op het netwerk, vinden we steeds meer noodzakelijke bedrijfsinformatie in de cloud. Het is dan ook belangrijk een goede structuur en opzoekmogelijkheid te bieden. Met Microsoft SharePoint kan dit, en nog veel meer, bereikt worden. Documenten kunnen goedgekeurd worden, in- en uitgecheckt en ook versiebeheer is standaard aanwezig. Daarnaast biedt SharePoint de mogendheid om een forum, Wiki en zelfs blogs aan te kunnen maken.

In het webinar SharePoint zal onze trainer Roy laten zien hoe je eenvoudig een eigen pagina (site) kunt inrichten en delen met anderen. Dit biedt een goed overzicht van de mogelijkheden van SharePoint.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf een opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor één van onze SharePoint-trainingen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar SharePoint is beoordeeld met een gemiddelde van 8.