Learnit Training

Cursus Grip op agressie e-learning

In aanraking komen met agressief gedrag tijdens het werk kan heel beangstigend zijn. Hoe u hierop reageert, is bepalend voor het al dan niet escaleren van de situatie. Als u zich hard en stug opstelt tegenover de andere partij zal de boosheid alleen maar toenemen, terwijl het inleven in en het meeveren met de andere partij de boosheid juist doet afnemen. Het tegenstrijdige hiervan is dat u inhoudelijk stelling moet nemen tegenover de andere partij, maar tegelijkertijd inlevingsvermogen moet tonen. Door training, oefening en ervaring wordt u echter steeds vaardiger in het de-escaleren van een moeilijke situatie.

In de twee en een half uur durende e-learning training Grip op agressie, die u altijd en overal in uw eigen tempo kunt volgen, leert u professioneel omgaan met agressie. U leert het begin van agressie herkennen en hierop te anticiperen. Ook krijgt u inzicht in de mogelijke emoties die u zelf ervaart als u geconfronteerd wordt met boosheid of agressie. Na het volgen van deze e-learning training blijft u beter in balans in moeilijke situaties.

Onderdelen

  • Introductie
  • Agressie herkennen
  • Grip op agressie

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor deelnemers die zich geen houding weten te geven wanneer ze geconfronteerd worden met verbaal of fysiek geweld in hun omgeving, het moeilijk vinden om met agressieve mensen om te gaan, en deelnemers die in hun eigen tijd en tempo vaardigheden rondom het omgaan met agressie willen verbeteren.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt haarscherp in beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kunt u gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of u de net besproken stof goed beheerst.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer u niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in uw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kunt u alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als u wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). Als u besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Omgaan met agressie en (verbaal) geweld of onze Agressietraining voor BOA's te volgen, krijgt u de e-learning middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 50,-

btw 21%

€ 10,50

Totaal incl. btw

€ 60,50

Referenties

De cursus Grip op agressie e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.