Learnit Training

Cursus Grip op agressie e-learning

In aanraking komen met agressief gedrag tijdens het werk kan heel beangstigend zijn. Hoe je hierop reageert, is bepalend voor het al dan niet escaleren van de situatie. Als jij jezelf hard en stug opstelt tegenover de andere partij zal de boosheid alleen maar toenemen, terwijl het inleven in en het meeveren met de andere partij de boosheid juist doet afnemen. Het tegenstrijdige hiervan is dat je inhoudelijk stelling moet nemen tegenover de andere partij, maar tegelijkertijd inlevingsvermogen moet tonen. Door training, oefening en ervaring word je echter steeds vaardiger in het de-escaleren van een moeilijke situatie.

In de twee en een half uur durende e-learning training Grip op agressie, die je altijd en overal in jouw eigen tempo kunt volgen, leer je professioneel omgaan met agressie. Je leert het begin van agressie herkennen en hierop te anticiperen. Ook krijg je inzicht in de mogelijke emoties die jij zelf ervaart als je geconfronteerd wordt met boosheid of agressie. Na het volgen van deze e-learning training blijf je beter in balans in moeilijke situaties.

Onderdelen

  • Introductie
  • Agressie herkennen
  • Grip op agressie

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor deelnemers die zich geen houding weten te geven wanneer ze geconfronteerd worden met verbaal of fysiek geweld in hun omgeving, het moeilijk vinden om met agressieve mensen om te gaan, en deelnemers die in hun eigen tijd en tempo vaardigheden rondom het omgaan met agressie willen verbeteren.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt haarscherp in beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kun je gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of je de net besproken stof goed beheerst.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer je niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in jouw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kun je alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als jij wilt (tot één jaar nadat je met de training begonnen bent). Als jij besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Omgaan met agressie en (verbaal) geweld of onze Agressietraining voor BOA's te volgen, krijg je de e-learning middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 50,-

btw 21%

€ 10,50

Totaal incl. btw

€ 60,50

Referenties

De cursus Grip op agressie e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.