Learnit Training

Cursus Javascript Basis

Omschrijving

Als u interactie wilt toevoegen aan uw website kunt uw gebruik maken van JavaScript. Als u reeds ervaring heeft met HTML en CSS is JavaScript de perfecte uitbreiding. JavaScript werkt samen met de aanwezige HTML en CSS en voegt daarmee een nieuwe dimensie toe aan uw websites. Door de kracht van deze script taal is het niet meer weg te denken uit moderne websites.

In deze interessante training maakt u kennis met javascript. De training vormt een solide basis voor vervolgtrainingen over op javascript gebaseerde technieken en toolkits, zoals jQuery. Onder leiding van professionele trainers gaat u zelf met javascript aan de slag, zodat het geen theoretisch concept blijft, maar u in de praktijk leert welke unieke resultaten u met deze script taal kunt bereiken.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor websitebouwers en beginnende web-ontwikkelaars die meer interactiviteit aan hun websites willen toevoegen.

Onderwerpen

De training wordt gegeven op basis van Open Leervorm. Hiermee heeft uw zelf de mogelijkheid om onder zelf onder actieve begeleiding van de trainer aan de slag te gaan en de onderwerpen te kiezen die voor u relevant zijn.

 • Basis beginselen JavaScript
 • Geschiedenis van JavaScript
 • Eerste eigen script schrijven
 • Structuur van JavaScript statements
 • Werken met variabelen en de daarbij horende gegevenstype
 • Variabelen bewerken met operatoren
 • Gebruik van Functies
 • Arrays maken en bewerken
 • Werken met Objecten
 • Voorwaardelijke statements en programmaloops, waaronder if, else, switch, while en for
 • JavaScript-events en -event handlers
 • Het Doment Object Model (DOM)
 • Kennismaking met jQuery

Voorkennis

Om deze training met succes te kunnen volgen, dient u te beschikken over basiskennis van HTML en CSS.

Opmerking

De cursus wordt in het Nederlands gegeven en het cursusmateriaal krijgt u mee naar huis. Ook wordt er op PC's gewerkt, maar de training is ook geschikt voor Mac-gebruikers.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en uw leerdoelen behaalt. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

3 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 450,-

Subtotaal

€ 1350,-

btw 21%

€ 283,50

Totaal incl. btw

€ 1633,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Javascript Basis is beoordeeld met een gemiddelde van 9.

“Deze training is een aanrader als je nog geen ervaring hebt met java script.” - Be­oor­de­ling: 9.8

P. Anuels, Praclox Software B.V.

“Erg prettige sfeer, geen grote groep cursisten. Locatie gunstig t.o.v. Centraal station Utrecht. Lunch prima verzorgd. Je kan in overleg met de trainer veel sturen in de richting die jij graag wilt.” - Be­oor­de­ling: 8.2

E. Roes, ROC A12 locatie Velp