Learnit Training

Cursus Netwerken e-learning

Feit is dat de meeste vacatures eerst intern worden gevuld, omdat deze methode goedkoper is dan het plaatsen van een advertentie en de kandidaat in dat geval al meer vertrouwen opwekt bij de werkgever dan een 'wildvreemde'. Het opbouwen van een goed netwerk is daarom onontbeerlijk als u op zoek bent naar een nieuwe baan. Door middel van netwerken leert u zowel de bedrijfstak als de organisatie waar u voor zou willen werken kennen. Door bewuster deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten, kunt u meer uit uw gesprekken halen dan u wellicht voor mogelijk houdt.

Tijdens de anderhalf uur durende e-learning training Netwerkgesprekken, die u altijd en overal in uw eigen tempo kunt volgen, leert u een aantal fijne kneepjes van het échte netwerken. Netwerken is immers te leren, en lang niet zo lastig als u misschien denkt. Na afloop van de training weet u op welke manieren u kunt netwerken, hoe u een gesprek op een natuurlijke manier aanknoopt en hoe u het gebouwde netwerk vergroot en optimaal inzet.

Onderdelen

  • Introductie
  • Stap 1: Voorbereiden
  • Stap 2: Uw netwerk
  • Stap 3: Netwerken
  • Stap 4: Follow up

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die in hun eigen tijd en tempo middels een netwerk willen leren (ander) werk te zoeken, de klantenkring willen uitbreiden of zich willen oriënteren binnen een andere sector of branche.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kunt u gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of u de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kunt u deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer u niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in uw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kunt u alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als u wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). Als u besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Netwerkgesprekken te volgen, krijgt u de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Netwerken e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.