Learnit Training

Cursus Netwerken e-learning

Feit is dat de meeste vacatures eerst intern worden gevuld, omdat deze methode goedkoper is dan het plaatsen van een advertentie en de kandidaat in dat geval al meer vertrouwen opwekt bij de werkgever dan een 'wildvreemde'. Het opbouwen van een goed netwerk is daarom onontbeerlijk als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Door middel van netwerken leer je zowel de bedrijfstak als de organisatie waar je voor zou willen werken kennen. Door bewuster deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten, kun je meer uit je gesprekken halen dan je wellicht voor mogelijk houdt.

Tijdens de anderhalf uur durende e-learning training Netwerkgesprekken, die je altijd en overal in je eigen tempo kunt volgen, leer je een aantal fijne kneepjes van het échte netwerken. Netwerken is immers te leren, en lang niet zo lastig als je misschien denkt. Na afloop van de training weet je op welke manieren je kunt netwerken, hoe je een gesprek op een natuurlijke manier aanknoopt en hoe je het gebouwde netwerk vergroot en optimaal inzet.

Onderdelen

  • Introductie
  • Stap 1: Voorbereiden
  • Stap 2: Je netwerk
  • Stap 3: Netwerken
  • Stap 4: Follow up

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die in hun eigen tijd en tempo middels een netwerk willen leren (ander) werk te zoeken, de klantenkring willen uitbreiden of zich willen oriënteren binnen een andere sector of branche.

Voorkennis

Voor deze e-learning is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kun je gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of je de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de e-learning trainingen eruit zien, kun je deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer je niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in je eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kun je alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als je wilt (tot één jaar nadat je met de e-learning begonnen bent). Als je besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Netwerkgesprekken te volgen, krijg je de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Netwerken e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.