Learnit Training

Cursus Office 365

Microsoft Office 365 is één van de jongste telgen uit de Office-familie. Ze komt voort uit de behoefte om steeds meer mobiel en thuis te werken, terwijl de gebruiker wel de beschikking over alle data blijft houden. Microsoft maakt dit mogelijk door Office 365 vanuit 'the cloud' te laten draaien. Dit is een online ruimte op een Microsoftserver, waar u vanuit elke locatie al uw vertrouwde programma's kunt gebruiken zoals uw e-mail (Outlook), Lync Online en Office-programma's als Word en Excel.

Met Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot uw e-mail, documenten, contactpersonen en agenda's. Zo kunt u gemakkelijker samenwerken, bespaart u tijd en bovendien is de software geheel veilig. Op deze manier wordt perfect ingespeeld op het nieuwe werken. Werken waar en wanneer u maar wilt is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Onderwerpen

  • De functies van Office 365
  • In de 'cloud' werken
  • Mailen met Office 365
  • Office 365 op uw telefoon gebruiken
  • Office Web Apps gebruiken
  • Communiceren met Lync Online
  • SharePoint Online gebruiken

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • U wilt overal en altijd bij uw data en aan het werk kunnen
  • U wilt Office 365 leren gebruiken om deze mobiliteit te realiseren

Voorkennis

Voor deze training is niet per se ervaring met Office nodig. Wel is enige ervaring met Windows een pré. De training Windows Basis kan als basis gelden.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en uw leerdoelen behaalt. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

2 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 325,-

Subtotaal

€ 650,-

btw 21%

€ 136,50

Totaal incl. btw

€ 786,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Office 365 is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.

“Super training. Allerlei cursisten werken met verschillende programma's, maar uw programma is naar uw wensen ingedeeld. Locatie, training en lunch e.d. helemaal prima verzorgd.” - Be­oor­de­ling: 8.3

W. van den Heuvel, Van Luyt taxateurs.nl