Learnit Training

Cursus Outlook 2013 Basis e-learning

Microsoft Outlook behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste mail- en organisatieprogramma's voor op de werkplek. Outlook is dé persoonlijke assistent als het gaat om uw contacten, afspraken en mailberichten. Uw adressenlijst invoeren is een fluitje van een cent, vooral als de adressenlijst al in een Word- of Excelbestand staat. Daarnaast zitten er allerlei handigheden in het programma, die het mailen aanzienlijk makkelijker maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van direct zoeken en sorteren? Of een automatische handtekening en opmaak aan uw e-mail toevoegen? Outlook 2013 werkt, net als voorganger 2010, met een vernieuwde gebruikersinterface, waarbij het mogelijk is een eigen tabblad of groep toe te voegen aan 'the ribbon'. Daarnaast worden discussies die in e-mails worden gevoerd goed weergegeven en kunt u snel verschillende typen bijlagen toevoegen.

U beslist bij e-learning zelf waar, wanneer en in welk tempo u kennismaakt met Outlook 2013. U krijgt drie maanden lang toegang tot zes modules, waarmee u al snel de meest elementaire mogelijkheden onder de knie krijgt en u uw zaken overzichtelijk en gemakkelijk kunt organiseren. Uw vorderingen worden inzichtelijk in kaart gebracht en zijn eventueel ook in te zien voor uw leidinggevende. Aan het eind van deze e-learning begrijpt u hoe de interface werkt, heeft u geleerd wat de software u allemaal te bieden heeft en kunt u de belangrijkste functies van dit programma gemakkelijk in de praktijk brengen.

Onderwerpen

  • Outlook ontdekken: digitaal postvak
  • Adresboeken en mailen
  • Agenda, taken en notities
  • Handtekening plaatsen
  • Afspraken beheren
  • Sneller en efficiënter werken met Outlook

Doelgroep

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één van onderstaande punten:

  • U wilt Outlook leren gebruiken, maar u vindt uw middelen of tijd te kostbaar voor een groepstraining
  • U wilt (sneller en efficiënter) met Outlook leren werken in uw eigen tempo
  • U wilt overstappen van een oudere versie van Outlook naar een nieuwere

Voorkennis

Voor deze e-learning is geen ervaring met Outlook nodig. Wel is enige ervaring met Windows een pré, evenals basiskennis van internet en Internet Explorer. Onze training Windows Basis kan hiervoor als basis gelden.

Afzonderlijke niveaus en gecombineerde bundel

Nog meer leren over Outlook 2013? Dan kunt u ook onze Outlook 2013 Vervolg en/of Outlook 2013 Expert e-learning volgen. U kunt de e-learning trainingen op afzonderlijke niveaus volgen voor € 100,00 per niveau (excl. btw):

Of in gecombineerde bundels:

Onze e-learning is ook zeer geschikt voor grote groepen (migrerende) medewerkers, waarbij we u een kwantumkorting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op via info@learnit.nl of 020 6369179 en vraag naar de mogelijkheden.

Opmerkingen

Onze e-learning maakt gebruik van Flash in combinatie met alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Uw investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Outlook 2013 Basis e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.