Learnit Training

Cursus Overstappen naar Microsoft Office 365

Microsoft Office behoort al jarenlang tot één van de belangrijkste softwarepakketten voor op de werkplek, mede doordat het programma zichzelf jaar in jaar uit heeft vernieuwd. Toch kunnen deze veranderingen lastig zijn, omdat u of uw medewerkers soms een hele zoektocht moeten ondernemen naar oude, vertrouwde functies.

In deze overstaptraining leert u in eigen tempo met de vernieuwingen en veranderingen van Office 365 werken. Hierbij wordt u begeleid door een ervaren trainer. Als u zelf al tegen problemen bent aangelopen met (een onderdeel van) dit Office-pakket, kan het verhelderend zijn een voorbeeld uit uw werkomgeving mee te nemen naar de training. U kunt dan nog praktijkgerichter aan de slag. Collega's of werknemers die de training willen volgen? Learnit geeft deze training ook zeer maatgericht en (incompany) voor grote groepen.

Microsoft Office 365 is één van de jongste telgen uit de Office-familie. Ze komt voort uit de behoefte om steeds meer mobiel en thuis te werken, terwijl de gebruiker wel de beschikking over alle data blijft houden. Microsoft maakt dit mogelijk door Office 365 vanuit 'the cloud' te laten draaien. Dit is een online ruimte op een Microsoftserver, waar u vanuit elke locatie al uw vertrouwde programma's kunt gebruiken zoals uw e-mail (Outlook), Lync Online en Office-programma's als Word en Excel.

Onderwerpen

  • De nieuwe functies leren kennen van Office 365
  • In de cloud werken
  • Mailen met Office 365
  • Office 365 op uw telefoon gebruiken
  • Office Web Apps gebruiken
  • Communiceren met Lync Online
  • SharePoint Online gebruiken

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor eindgebruikers die bekend zijn met oudere Office-softwarepakketten, maar graag willen overstappen naar Office 365.

Grote groepen

Onze overstaptraining is ook zeer geschikt voor grote groepen migrerende medewerkers. Mail ons voor meer informatie.

Voorkennis

Voor deze training is gebruikerservaring met één van de eerder Microsoft Office-versies benodigd.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en uw leerdoelen behaalt. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

1 dag

Prijs per dag (excl. btw)

€ 350,-

Subtotaal

€ 350,-

btw 21%

€ 73,50

Totaal incl. btw

€ 423,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Overstappen naar Microsoft Office 365 is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.