Learnit Training

Cursus Persoonlijk presenteren e-learning

Je geeft een presentatie, maar je hebt het gevoel dat je er meer uit kunt halen. Je vindt het lastig de aandacht vast te houden, je lichaamstaal voelt onnatuurlijk of je bent elke keer erg nerveus. Toch kunnen een paar simpele tips en technieken hier een einde aan maken. De e-learning training Persoonlijk presenteren helpt je verder, want met de juiste oefening kan ook jij een overtuigende en boeiende presentatie geven.

Tijdens de drie uur durende e-learning training Persoonlijk presenteren, die je altijd en overal in jouw eigen tempo achter een computer kunt volgen, behandelt kort de theorie die nodig is voor het voorbereiden en geven van een presentatie. Maar middels opdrachten en video's komt vooral de praktijk aan bod. Wat is een goede voorbereiding? Hoe zorg je ervoor dat jouw lichaamstaal matcht met wat jij zegt? Hoe gebruikt je jouw stem zo optimaal mogelijk en wát zeg je eigenlijk? Na het volgen van deze e-learning training stap je vol vertrouwen jouw eerst volgende presentatie in.

Onderdelen

  • Introductie
  • De presentatie
  • De presentator
  • Interactie met publiek
  • Presentatiemiddelen
  • Afsluiting en reflectie

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die hun presentatietechnieken willen verbeteren, maar niet de tijd en/of de middelen hebben om dit in een klassikale of groepstraining te doen.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kun je gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of je de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kun je deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer je niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in jouw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kun je alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als jiij wilt (tot één jaar nadat je met de training begonnen bent). Als je besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Presenteren met overtuiging te volgen, krijg je de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Persoonlijk presenteren e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.