Learnit Training

Cursus Presenteren met beeld e-learning

Presentatiesoftware als PowerPoint, Prezi en Keynote zijn, elk met hun eigen voor- en tegenstanders, niet meer weg te denken uit de presentatiewereld. Beelden, mindmaps en animaties kunnen een presentatie enorm veel kracht bijzetten en zeggen, zo luidt het credo, soms meer dan duizend woorden.

Tijdens de vier uur durende e-learning training Presenteren met beeld, die u altijd en overal in uw eigen tempo kunt volgen, krijgt u een helder overzicht van alle beschikbare middelen en leert u ook effectief met deze middelen werken. PowerPoint, Prezi en Keynote worden dus behandeld, maar ook de manier waarop deze software uw presentatie aanvult komt aan bod. Na het volgen van deze e-learning training bent u in staat uw presentaties spannender en veelzijdiger te maken door visuele aspecten zo effectief mogelijk in te zetten.

Onderdelen

  • Introductie
  • Stap 1: doel en context
  • Stap 2: de mindmap
  • Stap 3: slidestructuur
  • Stap 4: verbeelden
  • Stap 5: finetunen
  • Afsluiting

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die hun presentatietechnieken met PowerPoint, Prezi en/of Keynote willen verbeteren, maar niet de tijd en/of de middelen hebben om dit in een klassikale of groepstraining te doen.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kunt u gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of u de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kunt u deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer u niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in uw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kunt u alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als u wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent).

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Presenteren met beeld e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.