Learnit Training

Cursus Presenteren met beeld e-learning

Presentatiesoftware als PowerPoint, Prezi en Keynote zijn, elk met hun eigen voor- en tegenstanders, niet meer weg te denken uit de presentatiewereld. Beelden, mindmaps en animaties kunnen een presentatie enorm veel kracht bijzetten en zeggen, zo luidt het credo, soms meer dan duizend woorden.

Tijdens de vier uur durende e-learning training Presenteren met beeld, die je altijd en overal in jouw eigen tempo kunt volgen, krijg je een helder overzicht van alle beschikbare middelen en leer je ook effectief met deze middelen werken. PowerPoint, Prezi en Keynote worden dus behandeld, maar ook de manier waarop deze software jouw presentatie aanvult komt aan bod. Na het volgen van deze e-learning training ben je in staat jouw presentaties spannender en veelzijdiger te maken door visuele aspecten zo effectief mogelijk in te zetten.

Onderdelen

  • Introductie
  • Stap 1: doel en context
  • Stap 2: de mindmap
  • Stap 3: slidestructuur
  • Stap 4: verbeelden
  • Stap 5: finetunen
  • Afsluiting

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die hun presentatietechnieken met PowerPoint, Prezi en/of Keynote willen verbeteren, maar niet de tijd en/of de middelen hebben om dit in een klassikale of groepstraining te doen.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kun je gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of je de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kun je deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer je niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in je eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kun je alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als jij wilt (tot één jaar nadat je met de training begonnen bent).

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Presenteren met beeld e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.