Learnit Training

Cursus Projectmanagement e-learning

Een voorwaarde om projectmatig te kunnen werken is dat alle betrokken medewerkers de methode projectmatig werken begrijpen en bovendien kunnen toepassen. Deze methode voorziet in een structuur om een vooraf bepaald doel binnen een gestelde termijn en met een gesteld budget te bereiken.

Tijdens de anderhalf uur durende e-learning training Projectmanagement leert u welke principes ten grondslag liggen aan het succesvol opzetten, doorlopen en voltooien van een project. Daarbij worden de verschillende fases van een project doorlopen, van de definitie tot en met de afronding van een project. De onderverdeling in fases en taken en de regie hierover zijn bepalend voor het halen van de deadline. U leert daarom in de training hoe u overzicht en controle kunt houden over de planning. Het slagen van een project is natuurlijk vooral afhankelijk van de betrokken medewerkers. Daarom worden de rollen van verschillende partijen behandeld.

Onderdelen

  • Introductie
  • Wat is een project?
  • Wie zijn de betrokkenen?
  • Welke fases zijn er?

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek geschikt voor (aankomende) projectleiders/projectmanagers en medewerkers die deeltaken op het gebied van projectmanagement vervullen in profit- en non-profitorganisaties.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kunt u gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of u de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kunt u deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer u niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in uw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kunt u alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als u wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). Als u besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Projectmanagement te volgen, krijgt u de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25

Referenties

De cursus Projectmanagement e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.