Learnit Training

Cursus Projectmanagement e-learning

Een voorwaarde om projectmatig te kunnen werken is dat alle betrokken medewerkers de methode projectmatig werken begrijpen en bovendien kunnen toepassen. Deze methode voorziet in een structuur om een vooraf bepaald doel binnen een gestelde termijn en met een gesteld budget te bereiken.

Tijdens de anderhalf uur durende e-learning training Projectmanagement leer je welke principes ten grondslag liggen aan het succesvol opzetten, doorlopen en voltooien van een project. Daarbij worden de verschillende fases van een project doorlopen, van de definitie tot en met de afronding van een project. De onderverdeling in fases en taken en de regie hierover zijn bepalend voor het halen van de deadline. Je leert daarom in de training hoe u overzicht en controle kunt houden over de planning. Het slagen van een project is natuurlijk vooral afhankelijk van de betrokken medewerkers. Daarom worden de rollen van verschillende partijen behandeld.

Onderdelen

  • Introductie
  • Wat is een project?
  • Wie zijn de betrokkenen?
  • Welke fases zijn er?

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek geschikt voor (aankomende) projectleiders/projectmanagers en medewerkers die deeltaken op het gebied van projectmanagement vervullen in profit- en non-profitorganisaties.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kun je gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of je de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kun je deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer je niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in jouw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kun je alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als jij wilt (tot één jaar nadat je met de training begonnen bent). Als je besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Projectmanagement te volgen, krijg je de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25

Referenties

De cursus Projectmanagement e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.