Learnit Training

Cursus Sharepoint 2013 voor eindgebruikers

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft SharePoint 2013. Met goede reden natuurlijk, want SharePoint vergemakkelijkt het omgaan met bestanden aanzienlijk. Alles gaat via één centrale database. Wanneer SharePoint door u en uw collega’s optimaal gebruikt wordt gaan tal van werkprocessen veel makkelijker. Geen enkele verandering gaat echter vanzelf. Goede kennis van het product is noodzakelijk, omdat de voordelen alleen behaald worden wanneer alle collega’s er goed mee overweg kunnen. De cursus SharePoint 2013 voor eindgebruikers van Learnit stelt u in staat op optimaal te werken met SharePoint.

Wanneer kiest u voor een cursus SharePoint?

U kiest voor deze cursus wanneer u recentelijk begonnen bent met werken met SharePoint of dit op korte termijn gaat doen. U bent dus eindgebruiker van het product. Werkt u langer met Microsoft SharePoint, maar heeft u het gevoel dat u kennis mist of vastloopt? Ook in dat geval is deze cursus zeer geschikt voor u. Het instapniveau is laag, maar al snel pakken we de draad op met praktijkgerichte opdrachten die verschillende kennisniveaus maximaal faciliteren. Bij aanvang van de cursus is basiskennis van Microsoft Office wel gewenst.

Wat komt er aan bod tijdens de cursus?

De cursus 'SharePoint 2013 voor eindgebruikers' biedt een toegankelijk en afwisselend driedaags programma waarop gebruikers met verschillende stapniveaus optimaal worden begeleid naar een eindniveau waarbij voortaan goed gewerkt kan worden met Microsoft SharePoint. De cursus behandelt alle relevante ins en outs. Dit aan de hand van groepspresentaties en individuele opdrachten. Wanneer u onze cursus heeft afgesloten beschikt u over alle benodigde kennis om professioneel met SharePoint te werken.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is SharePoint 2013?
  • Uitleg sitestructuur
  • Werken met sharepointsites
  • Het ontwerpen van een portal
  • Het beheren van en werken met lijsten en bibliotheken
  • Werken met kolommen en verschillende soorten content
  • Informatiemanagementbeleid
  • Recordmanagement
  • Personalisatie
  • Rapporten uitdraaien

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u vanzelfsprekend een officieel certificaat van Learnit, dat dient als bewijs dat u met Microsoft SharePoint 2013 kunt werken.

Voorkennis

Voor het adequaat kunnen volgen van de cursus dient u ervaring te hebben met het werken met computers en over enige kennis van Microsoft Office te beschikken.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

3 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 475,-

Subtotaal

€ 1425,-

btw 21%

€ 299,25

Totaal incl. btw

€ 1724,25

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Sharepoint 2013 voor eindgebruikers is beoordeeld met een gemiddelde van 8.