Learnit Training

Cursus Snellezen e-learning

Nog even snel die-en-die documenten doornemen voor een vergadering: wie herkent dat niet? Probleem is vaak dat het veel te veel tekst is, of dat het lastig is de belangrijkste punten eruit te halen. Door te snellezen verdwijnen deze drempels. Gemiddeld lezen mensen ongeveer 250 woorden per minuut, maar middels snellezen kan deze snelheid verdriedubbeld worden.

Tijdens de vijf uur durende e-learning training Snellezen, die u altijd en overal in uw eigen tempo kunt volgen, leert u uw leessnelheid aanzienlijk verhogen. Middels veel oefeningen en een stevig theoretisch kader krijgt u deze techniek gemakkelijk onder de knie en kunt u voortaan veel sneller professionele documenten verwerken.

Onderdelen

  • Introductie
  • Basistechniek 1: de horizontale begeleiding
  • Leesstrategieën
  • Basistechniek 2: de blokmethode
  • Snelheid verhogen
  • Mogelijkheden snellezen gevorderd

Doelgroep

Deze e-learning training Snellezen is bij uitstek geschikt voor deelnemers die veel moeten lezen op professionele basis en dit sneller en efficiënter willen doen.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kunt u gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of u de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kunt u deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer u niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in uw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kunt u alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als u wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). Als u besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Speedreading te volgen, krijgt u de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Snellezen e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.