Learnit Training

Cursus Timemanagement e-learning

Heb je het gevoel dat je achter de feiten aanloopt? Stapelt het werk zich alleen maar op, ondanks het feit dat je wel het idee heeft dat je hard werkt? Blijft er na een hele dag op kantoor nog een stapel werk op jouw bureau liggen? Dan is de e-learning training Timemanagement iets voor jou. In deze training word je bewust gemaakt van de noodzaak om heldere en duidelijke keuzes te maken. Op die manier kun je efficiënter met jouw tijd omgaan en ga je een stuk minder gestrest naar huis aan het eind van de dag.

Tijdens de drie uur durende e-learning training Timemanagement, die je altijd en overal in je eigen tempo kunt volgen, wordt duidelijk welke zaken van direct belang en welke zaken van minder belang zijn. Door prioriteiten te stellen en de tijd te bewaken, ontstaat uiteindelijk een werksituatie die beter hanteerbaar is en minder stress oplevert. Vaardigheden die centraal staan zijn onder meer het verbeteren van hardnekkige, inproductieve gewoontes, het organiseren van jouw werkplek en stresshantering. Verder worden er praktische tips gegeven om efficiënt en effectief te kunnen plannen en tijd te besparen.

Onderdelen

  • Introductie
  • Betere gewoontes
  • Organiseer jouw werk(plek)
  • Manage tijd en taken

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek voor deelnemers die moeite hebben om hun taken te verdelen over de beschikbare tijd, niet toekomen aan hun werkzaamheden, het lastig vinden om zich tot bepaalde taken te zetten en deelnemers die in hun eigen tijd en tempo efficiënter met hun tijd willen leren omgaan.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kun je gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of je de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kun je deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer je niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in jouw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kun je alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als je wilt (tot één jaar nadat je met de training begonnen bent). Als je besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Timemanagement te volgen, krijg je de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Timemanagement e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.