Learnit Training

Cursus Timemanagement e-learning

Heeft u het gevoel dat u achter de feiten aanloopt? Stapelt het werk zich alleen maar op, ondanks het feit dat u wel het idee heeft dat u hard werkt? Blijft er na een hele dag op kantoor nog een stapel werk op uw bureau liggen? Dan is de e-learning training Timemanagement iets voor u. In deze training wordt u bewust gemaakt van de noodzaak om heldere en duidelijke keuzes te maken. Op die manier kunt u efficiënter met uw tijd omgaan en gaat u een stuk minder gestrest naar huis aan het eind van de dag.

Tijdens de drie uur durende e-learning training Timemanagement, die u altijd en overal in uw eigen tempo kunt volgen, wordt duidelijk welke zaken van direct belang en welke zaken van minder belang zijn. Door prioriteiten te stellen en de tijd te bewaken, ontstaat uiteindelijk een werksituatie die beter hanteerbaar is en minder stress oplevert. Vaardigheden die centraal staan zijn onder meer het verbeteren van hardnekkige, inproductieve gewoontes, het organiseren van uw werkplek en stresshantering. Verder worden er praktische tips gegeven om efficiënt en effectief te kunnen plannen en tijd te besparen.

Onderdelen

  • Introductie
  • Betere gewoontes
  • Organiseer uw werk(plek)
  • Manage tijd en taken

Doelgroep

Deze e-learning training is bij uitstek voor deelnemers die moeite hebben om hun taken te verdelen over de beschikbare tijd, niet toekomen aan hun werkzaamheden, het lastig vinden om zich tot bepaalde taken te zetten en deelnemers die in hun eigen tijd en tempo efficiënter met hun tijd willen leren omgaan.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Hoge kwaliteit

De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt in haarscherp beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. Daarnaast kunt u gemakkelijk digitaal notities maken in de training en worden er vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of u de net besproken stof goed beheerst. Om een idee te krijgen van hoe de trainingen eruit zien, kunt u deze trailer bekijken.

Verschil met een klassikale of groepstraining

Deze e-learning training behandelt de belangrijkste lesstof en is vooral een introductie of opfrissing omtrent het onderwerp. De training is ideaal wanneer u niet in staat bent een klassikale training te volgen en graag in uw eigen tempo en tijd wilt leren. Eigen oefening is daarbij wel een voorwaarde. Daarnaast kunt u alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als u wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). Als u besluit naar aanleiding van deze e-learning training de training Timemanagement te volgen, krijgt u de e-learning training middels korting op de training cadeau.

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 100,-

btw 21%

€ 21,-

Totaal incl. btw

€ 121,-

Referenties

De cursus Timemanagement e-learning is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.