Learnit Training

Train de trainer workshop

Een goede training neerzetten vraagt van een trainer meer dan alleen gedegen vakkennis. Het is ook belangrijk hoe de lesstof wordt overgebracht op de deelnemers. Hoe houdt u als trainer de aandacht vast, welke trainersstijl spreekt u het meeste aan en welke werkt juist averechts? Hoe zorgt u ervoor dat de deelnemers geïnspireerd naar huis gaan? Stuk voor stuk kernvragen die in de workshop Train de Trainer op een informele en adequate manier aan bod komen en uitgewerkt worden.

Het bieden van maatwerk is een speerpunt binnen de methode van Learnit Training. In overleg met de trainer kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit de hieronder genoemde onderwerpen of ze combineren met thema's uit onze andere workshops of trainingen. Vanzelfsprekend kunt u situaties uit uw eigen beroepspraktijk inbrengen, die gekoppeld worden aan relevante workshoponderdelen.

Onderwerpen

  • Een stimulerende training neerzetten
  • De stof op een didactisch verantwoorde manier brengen
  • Trainingen ontwikkelen via een snelle methode
  • Het belang van helder communiceren
  • Uitbreiden van creatieve werkvormen
  • Omgaan met (kritische) vragen en lastige deelnemers
  • Leerstijlen van deelnemers en hoe hier op in te spelen

Doelgroep

De workshop Train de trainer is bij uitstek geschikt voor medewerkers die dikwijls kennis moeten overbrengen aan collega's in trainersvorm en zich hierin willen bekwamen of de behoeft hebben aan professionele feedback over hun huidige aanpak.

Intake en planning

Interesse? Schrijf u dan snel in. Onze trainer neemt direct contact met u op om te bespreken hoe en waar u de workshop graag ingevuld ziet worden.

Referenties

De cursus Train de trainer workshop is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.