Learnit Training

Gratis webinar Assertiviteit

Merk je dat collega’s er met je voorstel vandoor gaan en er minder naar je geluisterd wordt tijdens een overleg? Logisch dat je hier van baalt, maar dit kun je veranderen. Assertiviteit is het opkomen voor je eigen belangen, zonder over de belangen van een ander heen te lopen. Indien je in staat bent assertief te reageren, vergroot je de kans om je doelen te bereiken. Door een juiste benadering kun je plezierige relaties met anderen opbouwen, waarin wederzijds respect centraal staat.

Tijdens het webinar Assertiviteit wordt er ingegaan op zelfbewuster optreden, mét respect voor anderen. Er wordt aandacht besteed aan het duidelijk kenbaar maken van je mening en het aannemen van een pro-actieve houding.

Materiaal

Je ontvangt achteraf de videoregistratie van het webinar.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf een opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Assertiviteit: opkomen voor jezelf of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Assertiviteit is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.

“Een aanrader voor iedereen ! Gewoon aanvragen!” - Be­oor­de­ling: 9.8

G. Vrancken, ABN Amro