Wat houdt de Corona Garantie precies in?

Learnit begrijpt dat het Coronavirus veel onzekerheid met zich meebrengt. Niet iedereen zal daardoor in staat zijn om trainingen fysiek bij te wonen. Gezondheid en veiligheid staan bij Learnit altijd voorop! Daarom introduceren wij de Corona Garantie.

Met de garantie kunnen we ervoor zorgen dat de trainingen zoveel mogelijk doorgaan, zonder dat jij hier hinder van ondervindt. Dit betekent dat jij altijd de mogelijkheid krijgt om de training online te volgen wanneer je er vanwege COVID-19 niet bij kan zijn. Wil je de training toch liever klassikaal bijwonen? Dan nodigen wij je kosteloos uit om op een ander geschikt moment langs te komen.

Wanneer voldoe ik aan de voorwaarden?

Is een van de volgende punten op jou van toepassing? dan vragen we je om gebruik te maken van de Learnit Corona Garantie.

  • Ik heb last van 1 of meer corona-gerelateerde symptomen. Kijk op de website van het RIVM voor een volledig overzicht.
  • Ik heb Corona.
  • Mijn huisgenoot heeft naast milde corona-gerelateerde symptomen ook koorts of last van benauwdheid.
  • Mijn huisgenoot heeft Corona.
  • Ik ben voor langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van iemand geweest die Corona heeft.
  • Ik kom uit een land waarbij in het reisadvies staat dat ik in thuis quarantaine moet. Klik hier voor het overzicht van reisadviezen.
  • Ik voel me niet prettig bij het idee om een klassikale training bij te wonen in verband met het Coronavirus.

Wat moet ik doen wanneer ik voldoe aan de voorwaarden?

Neem direct contact met ons op door het volgende nummer te bellen: +31 20 - 636 91 79. Zorg ervoor dat je dit zo snel mogelijk doet, dit geeft ons tijd om jou zo effectief mogelijk tot dienst te zijn.

Klassikaal trainen

Klassikaal trainen is op dit moment alleen mogelijk met een aantal aanpassingen. Lees alles over onze klassikale trainingen op de pagina protocol voor veilig klassikaal trainen.