Learnit Training

Cursus Websites maken met Adobe Muse

"Houd je bezig met ontwerp, niet met code". Dat is het slogan van het nieuwe Adobe Muse. Omdat je zelf niet hoeft bezig te houden met programmeren of coderen, kun je zelf als ontwerper puur op de visuele kant van jouw website richten. Zo kun je vooral tijd besteden aan het ontwerpen van een professionele en visueel aantrekkelijke website, die bovendien voldoet aan de nieuwste webstandaarden. Met als extra's: meer dan 400 lettertypen, ingebouwde interactiviteitsfuncties zoals een contactformulier. Ook is het mogelijk om HTML in te sluiten, dus een Youtube filmpje, een Google kaart of een 'vind ik leuk knop' kunnen probleemloos worden toegevoegd.

Heb je al ervaring met InDesign? Dat komt goed uit, want bepaalde functies van Muse zijn dan nog eenvoudiger te gebruiken. Met Muse kun je teksten, buttons en afbeeldingen slepen en plaken. Nadat je gekozen hebt voor een bepaalde opmaak of stijl, voert Muse dit automatisch door voor de andere pagina's, zodat jouw website een uniform geheel wordt. Of je nu wel of geen ervaring met InDesign hebt, in deze driedaagse training leert onze professionele trainer jou de fijne kneepjes van het programma, zodat je jouw eigen professionele website kunt maken.

Onderwerpen

  • wat Adobe Muse is en welke mogelijkheden je met het programma hebt
  • een ontwerp maken voor je website: site navigatie
  • Master pagina's maken: lay-out, tekstijlen, menu's en hyperlink toevoegen
  • afbeeldingen en video's toevoegen
  • nieuwe pagina's toevoegen
  • interactive elementen toevoegen
  • jouw website online zetten
  • tips om een succesvolle website te creeëren

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor DTP'ers en grafisch ontwerpers die een visueel sterke website willen realiseren, zonder daarbij met HTML-code te moeten werken.

Opmerking

Heb je al plannen, ideeën of materiaal voor een website? Neem dat gerust mee naar de training, dan kun je hiermee aan de slag gedurende de training.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

3 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 375,-

Subtotaal

€ 1125,-

btw 21%

€ 236,25

Totaal incl. btw

€ 1361,25

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Websites maken met Adobe Muse is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.