Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Straal Assertiviteit uit (ook online)
  • Leer aan de hand van praktische oefeningen hoe je assertiever kunt zijn.
  • Krijg de mogelijkheid om je persoonlijke situatie voor te leggen voor echt maatwerk.
  • Ga in gesprek met een ervaren trainer, die veel bijdraagt aan de ontwikkeling van de cursussen.
  • De sessie neemt slechts één ochtend in beslag en heeft een vriendelijke prijs.
  • Praktische training

Is het lastig voor je om altijd met zelfvertrouwen te handelen en dit ook uit te stralen? Zie je om je heen dat collega's dit wel lijken te kunnen en hierdoor meer voor elkaar krijgen? Dan ben je niet alleen. Veel mensen vinden het lastig om assertief over te komen en dan heb je nu ook nog als bijkomende factor de corona pandemie! Dit zorgt natuurlijk ook voor de nodige vragen, hoe zorg je er namelijk voor dat je ook assertief bent in de online omgeving? Benieuwd? Klik op de knop hiernaast om je in te schrijven!

Ja, ik wil meer weten

Interactief webinar: Straal Assertiviteit uit (ook online)

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Waar gaat het over?

Het webinar gaat over hoe je vanuit zelfvertrouwen assertief kunt handelen. Daarom besteden we in het eerste gedeelte van het webinar aandacht een een stuk zelfreflectie waarin wordt onderzocht welke onderliggende overtuigingen, normen en waarden, eigenschappen en motieven jou tegen zouden kunnen houden om voor jezelf op te komen.

In de rest van het webinar leer je hoe je effectief feedback geeft, grenzen stelt en nee zegt, zonder de relatie uit het oog te verliezen. Dit doen we aan de hand van het oefenen met casussen, observeren van andere deelnemers en het bestuderen van handige tips en trics.

Waarom kan ik het niet missen?

Omdat er niets fijners is dan dat yes-gevoel wanneer je voor jezelf bent opgekomen en de ander je daardoor alleen nog maar meer respecteert. Of wanneer je eerlijk bent geweest en daardoor geen smoesjes hoeft te bedenken. Of omdat je al best assertief bent op sommige vlakken, maar nog nét niet in die ene lastige situatie. Daar gaat dit webinar je bij helpen. Je krijgt een spiegel voor gehouden en gaat meteen praktisch aan de slag! Uiteindelijk hopen we dat je door dit webinar leert om jezelf assertiver op te stellen, wat tot veel succes kan leiden op je werk, maar zeker ook in je privéleven.

Wie is de trainer?

Michaela Smits, 28 jaar, komt uit Haarlem woont daar met twee kinderen en man. Is psycholoog trainer bij Learnit. Heeft een achtergrond in de sociale psychologie en veel ervaring op het gebied van communicatie.

Hoe ziet het webinar eruit?

Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hiervoor het programma Zoom. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt 3 uur, in deze tijd ga je samen met Michaela meerdere casussen behandelen en zal ze ook vanuit de deelnemers veel input verwachten. Het wordt dus aangeraden om van te voren al wat ideeën in gedachte te hebben om te opperen tijdens de sessie.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25