Learnit Training

Cursus AutoCAD Basis

Met de AutoCAD basistraining leer je snel en efficiënt tekeningen maken in AutoCAD en AutoCAD LT. De basiscursus is zo opgezet dat de kennis direct eigen gemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd en ruimte voor begeleiding en het maken van oefeningen.

De basiscursus duurt vier dagen, verspreid over meerdere weken. Het voordeel hiervan is dat je in de tussenliggende dagen de geleerde stof kunt herhalen en toepassen in je dagelijkse werk. Doordat je gedurende deze basistraining veel oefeningen maakt, leer je snel zelfstandig te werken met de CAD software. De geleerde CAD kennis pas je op deze manier snel toe in de praktijk en op je eigen werkvloer.

Na het volgen van deze CAD training maakt u zelfstandig en op een juiste manier een tweedimensionale (2D) tekening. Deze kunt u bewerken en afdrukken. Als u de basiscursus met succes afrond, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Inhoud

Tijdens de cursus worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Gebruikersinterface van AutoCAD
  • Het gebruik van objectsnaps en grips (voor het nauwkeurig tekenen)
  • Objecten tekenen en ontwerpen (lijn, cirkel, boog, rechthoek etc.)
  • Bewerken van objecten (verwijderen, roteren, verplaatsen, schalen etc.)
  • Het gebruik van lagen in een tekening
  • Het aanbrengen van tekst, arceringen en bematingen
  • Het maken van blokken
  • Het afdrukken (Modelspace en Paperspace)

Doordat je tijdens deze cursus aan de slag gaat met veel oefeningen, leer je snel zelf te werken met AutoCAD.

Doelgroep

De basiscursus is geschikt voor iedereen die wil leren werken met AutoCAD en AutoCAD LT.

Voorkennis

U hoeft voor deze training geen kennis van AutoCAD of AutoCAD LT te hebben. Uw eigen vakkennis is voldoende. Enige algemene kennis en ervaring met Windows is wel een vereiste.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

4 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 270,-

Subtotaal

€ 1080,-

btw 21%

€ 226,80

Totaal incl. btw

€ 1306,80

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus AutoCAD Basis is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.

"De training werd gegeven in een goed tempo, waarbij de cursisten goed konden meekomen. Het was geen grote groep, waardoor er genoeg ruimte was voor het individu. De stof was in een logische volgorde, waardoor je door verder te gaan in de training de basis goed bleef herhalen, waardoor deze bij blijft."

"Het is een organisatie die vooraf vraagt waar de training over moet gaan en met hoeveel deelnemers, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Veel informatie gekregen maar ook in praktijk toegepast."

"Een prima training op een mooie locatie. De persoonlijke aanpak van de trainer zorgt ervoor dat het niet verveeld. Ik heb er veel van geleerd."

"Goed verhaal, deskundig en inspirerend, ook nog een dosis humor"

"Fijne leerzame training. Goede verhouding tussen kennis overdracht en praktijkoefeningen. Heel praktisch toepasbaar in mijn eigen werk."