Learnit Training

Cursus AutoCAD Vervolg

De cursus AutoCAD Gevorderd is bedoeld voor de ervaren AutoCAD gebruiker die AutoCAD nog effectiever wil gaan gebruiken. Tijdens deze intensieve tweedaagse cursus voor gevorderden word je verder vertrouwd gemaakt met de geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD. Je leert gebruik te maken van de juiste tools om uw taken effectief uit te voeren. Deze CAD cursus is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigengemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen. Nadat je de cursus met succes hebt afgerond, ontvang je een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Doelgroep

De AutoCAD Vervolg training is vooral bedoeld voor gebruikers van AutoCAD die al enige maanden gebruik maken van AutoCAD en nog effectiever AutoCAD wil kunnen gebruiken.

De cursus wordt gegeven in de laatste versie van AutoCAD. Heb je een oudere versie van AutoCAD? In overleg kan de cursus ook worden verzorgd voor oudere versies.

Doelstelling

In deze intensieve tweedaagse vervolgcursus word je verder vertrouwd gemaakt met de meer geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD. Je leert gebruik te maken van juiste tools om je taken effectief uit te kunnen voeren. Nadat je de cursus met succes hebt afgerond ontvang je een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

De training is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigengemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Inhoud

Tijdens de cursus worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Het maken van tabellen
  • Het maken van blokken met attributen
  • Het maken van dynamische blokken
  • Parametrisch tekenen
  • Autodesk Design Review
  • Externe referenties
  • Het maken van toolpalettes

Voorkennis

Om deze training te volgen moet je de training AutoCAD Basis gevolgd hebben of reeds met AutoCAD werken.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Voor de trainingen beschikt Learnit in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de training kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Bij een dagtraining word je een lunch aangeboden.

Voorkennis

Voor deze cursus is AutoCAD Basis kennis vereist.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

2 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 320,-

Subtotaal

€ 640,-

btw 21%

€ 134,40

Totaal incl. btw

€ 774,40

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus AutoCAD Vervolg is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.