Learnit Training
Cursus AutoCAD Vervolg
 • Kleine groepen
 • Covid-19 veilig
 • Ervaren docent
 • Online mogelijk
 • Praktische training

Beschik je over een basis AutoCAD kennis en wil je meer uit het programma halen? Leer meer functies van AutoCAD 2013 gebruiken, waardoor je nog efficiënter aan het werk kunt.

Ja, ik wil meer weten

Cursus AutoCAD Vervolg

De cursus AutoCAD Vervolg is bedoeld voor de ervaren AutoCAD gebruiker die AutoCAD nog effectiever wil gaan gebruiken. Tijdens deze intensieve tweedaagse cursus voor gevorderden word je verder vertrouwd gemaakt met de geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD. Je leert gebruik te maken van de juiste tools om uw taken effectief uit te voeren. Nadat je de cursus met succes hebt afgerond ontvang je een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname. Deze CAD cursus is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigengemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen. Nadat je de cursus met succes hebt afgerond, ontvang je een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

De cursus wordt gegeven in de laatste versie van AutoCAD. Heb je een oudere versie van AutoCAD? In overleg kan de cursus ook worden verzorgd voor oudere versies.

Inhoud

Tijdens de cursus worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

 • Het maken van tabellen
 • Het maken van blokken met attributen
 • Het maken van dynamische blokken
 • Parametrisch tekenen
 • Autodesk Design Review
 • Externe referenties
 • Het maken van toolpalettes

Doelgroep

De AutoCAD Vervolg training is vooral bedoeld voor gebruikers van AutoCAD die al enige maanden gebruik maken van AutoCAD en nog effectiever AutoCAD wil kunnen gebruiken.

Lesvorm

Deze training wordt tot 1 juli 2020 enkel virtueel uitgevoerd. Een online cursus, ook wel Virtual Classroom-training genoemd, is hetzelfde als een klassikale training: u maakt dezelfde opdrachten, u heeft contact met uw docent en mede-cursisten en ontvangt hetzelfde cursusmateriaal. Het enige verschil is dat u de training vanuit huis of kantoor via een videoverbinding volgt.

Voor aanvang van de online cursus ontvangt u een persoonlijke mail met daarin alle informatie die u nodig heeft om deel te nemen aan de cursus

Voorkennis

Om deze training te volgen moet u de training AutoCAD Basis gevolgd hebben of reeds enige tijd met AutoCAD werken.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

2 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 330,-

Subtotaal

€ 660,-

btw 21%

€ 138,60

Totaal incl. btw

€ 798,60

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus AutoCAD Vervolg is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.

"Had een AutoCAD basis cursus zelfstudie vooraf gedaan maar dit was een stuk beter met een trainer erbij. De trainer kan je gewoon net even op de dingen wijzen die je thuis fout zou doen."

- AutoCAD Vervolg