Cursus Microsoft Azure Security Technologies
 • Officieel Microsoft lesmateriaal
 • E-learning - studeren wanneer jij wilt
 • 6 maanden toegang tot het materiaal
 • Voorbereidend op de certificeringsexamens van Microsoft
 • Praktische training

Deze e-learning, met officieel Microsoft materiaal, is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Microsoft Azure Security Technologies

Deze cursus biedt IT-beveiligingsprofessionals de kennis en vaardigheden die nodig zijn om beveiligingscontroles te implementeren, de beveiligingshouding van een organisatie te handhaven en beveiligingsproblemen te identificeren en te verhelpen. Deze cursus omvat beveiliging voor identiteit en toegang, platformbeveiliging, gegevens en applicaties en beveiligingsactiviteiten.

Inhoud

De e-learning bestaat uit de volgende modules:

 • Module 1: Manage Identity and Access
 • Module 2: Implement Platform Protection
 • Module 3: Secure Data and Applications
 • Module 4: Manage Security Operations

Trainingsmateriaal

Voor het volgen van deze training ontvang je officieel Microsoft studie en oefenmateriaal. Je ontvangt het e-book dat dienst doet als naslagwerk voor het praktisch uitvoeren van opdrachten in een online leeromgeving. Je krijgt een half jaar toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de online labs werk je door scenario’s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Door middel van een oefenexamen kun je je goed voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Dit oefenexamen volg je ook online. Het bestaat uit vragen vergelijkbaar met de vragen die je op het daadwerkelijke examen kunt verwachten en geeft gedetailleerde uitleg bij zowel correcte als incorrecte antwoorden. De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 4 dagen af te ronden zijn.

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je van Learnit een certificaat. Indien je ook het bijbehorende examen AZ-500 boekt en voltooid, krijg je ook een officieel certificaat van Microsoft.

Voorkennis

Candidates for this exam should have subject matter expertise implementing Azure security controls that protect identity, access, data, applications, and networks in cloud and hybrid environments as part of an end-to-end infrastructure.

Responsibilities for an Azure Security Engineer include managing the security posture, identifying and remediating vulnerabilities, performing threat modeling, implementing threat protection, and responding to security incident escalations.

Azure Security Engineers often serve as part of a larger team to plan and implement cloud-based management and security.

Candidates for this exam should have practical experience in administration of Azure and hybrid environments. Candidates should have experience with infrastructure as code, security operations processes, cloud capabilities, and Azure services.

Opmerking

Tijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens en vervolgtrainingen bijboeken. Bij het bundelen van trainingen geniet je van een bundelkorting, kijk hiervoor op onze Microsoft certificeringspagina. De kosten van een examen bedragen €175 euro (excl. btw). Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je dit examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

Alle voordelen op een rij:

 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • Een oefentoets
 • Voorbereiding op Microsoft Examen AZ-500
 • Onderdeel van de Microsoft Azure Security Technologies certificering
 • Het officiële Microsoft studiemateriaal
 • Mogelijkheid om examens en vervolgtrainingen erbij te boeken

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 450,-

btw 21%

€ 94,50

Totaal incl. btw

€ 544,50