Learnit Training
Cursus Azure AI Engineer
 • Officieel Microsoft lesmateriaal
 • E-learning - studeren wanneer jij wilt
 • 6 maanden toegang tot het materiaal
 • Voorbereidend op de certificeringsexamens van Microsoft
 • Praktische training

Deze e-learning, met officieel Microsoft materiaal, is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Azure AI Engineer

Informatie

Dit Microsoft certificatie pad leert je om je te ontwikkelen van beginner tot expert. Het begint met een Fundamentals training (en examen) om de basis te leggen voor de vervolg trainingen. Na het volgen en behalen van de fundamentals training is de vervolgtraining een specificering van het onderwerp. Bij het behalen van deze training (en examen) heb je dan ook alle certificaten behaald voor de rol van Microsoft.

Zie hieronder de benodigde voorkennis en hoe het process precies werkt.

Microsoft certificatie pad

Certificatie pad: Azure AI engineer

 • Certificatie: Microsoft Certified: Azure Fundamentals - fundamental
 • Certificatie: Microsoft Certified: Azure AI Engineer Associate - associate

Voorkennis

Fundamentals

Deze cursus is geschikt voor IT-personeel dat net begint met Azure. Deze doelgroep wil meer te weten komen over ons aanbod en praktische ervaring opdoen met het product. Deze cursus gebruikt voornamelijk de Azure-portal om services te maken en vereist geen scriptvaardigheden. Cursisten in deze cursus zullen vertrouwen krijgen om andere op rollen gebaseerde cursussen en certificeringen te volgen. Deze cursus helpt ook om je voor te bereiden op het AZ-900 examen.

Vervolgtrainingen

Voor de specifieke voorkennis voor de vervolg training kijk op de pagina van de training.

Opmerking

Tijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens en vervolgtrainingen bijboeken. Bij het afnemen van dit complete certificatie pad geniet je van een bundel korting ten opzichte van het los aanschaffen van de trainingen. De kosten van het examen zijn €109 euro (excl. btw) voor het fundamentals examen en €175 euro (excl. btw) voor de vervolg examens. Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor (surveillant) gemonitord via webcam en microfoon. Indien je een examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier. Ook kan je na het volgen van de training de examens los aanschaffen op de eigen pagina hiervoor.

Alle voordelen op een rij:

 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • Inclusief een oefentoets*
 • Voorbereiding op zowel Fundamentals als Vervolg examens
 • Het officiële Microsoft studiemateriaal
 • Mogelijkheid om examens erbij te boeken
*Voor een enkele training is geen oefentoets beschikbaar

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 550,-

btw 21%

€ 115,50

Totaal incl. btw

€ 665,50