Learnit Training
Cursus Azure Solutions Architect
  • Kleine groepen
  • Covid-19 veilig
  • Ervaren docent
  • Online mogelijk
  • Praktische training

Cursus Azure Solutions Architect

Informatie

Dit Microsoft certificatie pad leert je om je te ontwikkelen van beginner tot expert. Het begint met een Fundamentals training (en examen) om de basis te leggen voor de vervolg trainingen. Na het volgen en behalen van de fundamentals training is de vervolgtraining een specificering van het onderwerp. Bij dit certificatie pad zijn meerdere examens nodig om de certificering te behalen. Onderaan is te zien welke examens nodig zijn om alles te behalen. Na het behalen van deze trainingen (en examens) heb je dan ook alle certificaten behaald voor de rol van Microsoft.

Zie hieronder de benodigde voorkennis en hoe het process precies werkt.

Microsoft certificatie pad

Certificatie pad: Azure Solutions Architect

Voorkennis

Fundamentals Deze cursus is geschikt voor IT-personeel dat net begint met Azure. Deze doelgroep wil meer te weten komen over ons aanbod en praktische ervaring opdoen met het product. Deze cursus gebruikt voornamelijk de Azure-portal om services te maken en vereist geen scriptvaardigheden. Studenten in deze cursus zullen vertrouwen krijgen om andere op rollen gebaseerde cursussen en certificeringen te volgen, zoals Azure Administrator. Deze cursus biedt een Azure-pas en een optionele labomgeving. Deze cursus combineert lezingen, demonstraties en praktische labs. Deze cursus helpt ook om iemand voor te bereiden op het AZ-900 examen. Vervolgtrainingen Voor de specifieke voorkennis voor de vervolg training kijk op de pagina van de trainingen.

Opmerking

Tijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens en vervolgtrainingen bijboeken. Bij het nemen van dit complete certificatie pad geniet je van een bundel korting ten opzichte van het los aanschaffen van de trainingen. De kosten van de examen zijn €109 euro (excl. btw) voor het fundamentals examen en €175 euro (excl. btw) voor de vervolg examens. Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je een examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier. Ook kan je na het volgen van de training de examens los aanschaffen op de eigen pagina hiervoor.

Alle voordelen op een rij:

  • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
  • Inclusief een oefentoets*
  • Voorbereiding op zowel Fundamentals als Vervolg examens
  • Het officiële Microsoft studiemateriaal
  • Mogelijkheid om examens erbij te boeken
*Voor een enkele training is geen oefentoets beschikbaar

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 1510,-

btw 21%

€ 317,10

Totaal incl. btw

€ 1827,10