Cursus Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing
 • Officieel Microsoft lesmateriaal
 • E-learning - studeren wanneer jij wilt
 • 6 maanden toegang tot het materiaal
 • Voorbereidend op de certificeringsexamens van Microsoft
 • Praktische training

Deze e-learning, met officieel Microsoft materiaal, is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing

Deze cursus is bedoeld om uw basis te leggen in Dynamics 365 Supply Chain Management, kennis van productietoepassingen. Deze cursus behandelt de belangrijkste kenmerken en functionaliteiten die nodig zijn voor de rol van functioneel adviseur in de productieruimte. Aan het einde van deze cursus is elke student in staat om: De belangrijkste en meest gebruikte functies en functionaliteiten binnen Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing te configureren. Verwerk de meeste Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing-transacties die nodig zijn om SCM-bedrijfsprocessen te ondersteunen. Leg aan anderen uit hoe Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing-functies en -functionaliteiten werken.

Inhoud

De e-learning bestaat uit de volgende modules:

 • Module 1: Configure Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing
 • Module 2: Manage manufacturing processes
 • Module 3: Implement master planning for production
 • Module 4: Implement other manufacturing features
 • Module 5: Subcontracting for product manufacturing

Trainingsmateriaal

Voor het volgen van deze training ontvang je officieel Microsoft studie en oefenmateriaal. Je ontvangt het e-book dat dienst doet als naslagwerk voor het praktisch uitvoeren van opdrachten in een online leeromgeving. Je krijgt een half jaar toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de online labs werk je door scenario’s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Door middel van een oefenexamen kun je je goed voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Dit oefenexamen volg je ook online. Het bestaat uit vragen vergelijkbaar met de vragen die je op het daadwerkelijke examen kunt verwachten en geeft gedetailleerde uitleg bij zowel correcte als incorrecte antwoorden. De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 4 dagen af te ronden zijn.

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je van Learnit een certificaat. Indien je ook het bijbehorende examen MB-320 boekt en voltooid, krijg je ook een officieel certificaat van Microsoft.

Voorkennis

Candidates for this exam are Functional Consultants who analyze business requirements and translate those requirements into fully realized business processes and solutions that implement industry best practices. Candidates serve as a key resource in implementing and configuring applications to meet business requirements.

Candidates for this exam have a fundamental understanding of accounting principles and financial operations of businesses, customer service, field service, manufacturing, retail, and supply chain management concepts.

Candidates for this exam typically specialize in one or more feature sets of Finance and Operations, including finance, manufacturing, and supply chain management.

Candidates must have some knowledge of manufacturing practices.

Dynamics 365 Fundamentals (MB-901) is geen vereiste mits je bovenstaande voorkennis hebt.

Opmerking

Tijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens en vervolgtrainingen bijboeken. Bij het bundelen van trainingen geniet je van een bundelkorting, kijk hiervoor op onze Microsoft certificeringspagina. De kosten van een examen bedragen €175 euro (excl. btw). Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je dit examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

Alle voordelen op een rij:

 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • Een oefentoets
 • Voorbereiding op Microsoft Examen MB-320
 • Onderdeel van de Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing certificering
 • Het officiële Microsoft studiemateriaal
 • Mogelijkheid om examens en vervolgtrainingen erbij te boeken

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 450,-

btw 21%

€ 94,50

Totaal incl. btw

€ 544,50