Cursus Microsoft Dynamics 365 Marketing
 • Officieel Microsoft lesmateriaal
 • E-learning - studeren wanneer jij wilt
 • 6 maanden toegang tot het materiaal
 • Voorbereidend op de certificeringsexamens van Microsoft
 • Praktische training

Deze e-learning, met officieel Microsoft materiaal, is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Microsoft Dynamics 365 Marketing

Deze cursus behandelt de configuratie van de marketingtoepassing die nodig is om de bedrijfsgroei te stimuleren. Het zal ook ingaan op leadbeheer, marketingformulieren en pagina's, segmentatie en e-mailmarketingberichten. Al deze onderdelen zijn met elkaar verbonden door een interactief ontwerp van de klantreis, inclusief de configuratie van evenementen en enquêtes.

Inhoud

De e-learning bestaat uit de volgende modules:

 • Module 1: Configure Dynamics 365 Marketing
 • Module 2: Manage segments and lists
 • Module 3: Manage marketing forms and pages
 • Module 4: Manage leads, accounts, and contacts
 • Module 5: Manage marketing emails and customer journeys
 • Module 6: Manage events
 • Module 7: Create surveys with Dynamics 365 Customer Voice
 • Module 8: Analyze insights in Dynamics 365 Marketing

Trainingsmateriaal

Voor het volgen van deze training ontvang je officieel Microsoft studie en oefenmateriaal. Je ontvangt het e-book dat dienst doet als naslagwerk voor het praktisch uitvoeren van opdrachten in een online leeromgeving. Je krijgt een half jaar toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de online labs werk je door scenario’s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Door middel van een oefenexamen kun je je goed voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Dit oefenexamen volg je ook online. Het bestaat uit vragen vergelijkbaar met de vragen die je op het daadwerkelijke examen kunt verwachten en geeft gedetailleerde uitleg bij zowel correcte als incorrecte antwoorden. De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 4 dagen af te ronden zijn.

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je van Learnit een certificaat. Indien je ook het bijbehorende examen MB-220 boekt en voltooid, krijg je ook een officieel certificaat van Microsoft.

Voorkennis

Candidates for this exam are Dynamics 365 Marketing Functional Consultants. Candidates are responsible for implementing solutions that attract and convert leads, build brand awareness, standardize omnichannel messaging, and deliver marketing insights.

Candidates are responsible for configuring and expanding the core marketing application to include email marketing, setup, interactive customer journeys, leads nurturing with personalized experiences, LinkedIn integration, Events, surveys, Landing Pages, segmentation and scoring, and maintaining General Data Protection Regulation (GDPR) compliance.

Candidates should have some knowledge of marketing principles and the Marketing application's role in relationship to the Dynamics 365 suite of applications, including integration with Dynamics 365 and Microsoft 365 applications. Candidates should understand industry terminology, priorities, common initiatives, standards, methodologies, and best practices.

Power Platform Fundamentals (PL-900) is geen vereiste mits je bovenstaande voorkennishebt.

Opmerking

Tijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens en vervolgtrainingen bijboeken. Bij het bundelen van trainingen geniet je van een bundelkorting, kijk hiervoor op onze Microsoft certificeringspagina. De kosten van een examen bedragen €175 euro (excl. btw). Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je dit examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

Alle voordelen op een rij:

 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • Voorbereiding op Microsoft Examen MB-220
 • Onderdeel van de Microsoft Dynamics 365 Marketing certificering
 • Het officiële Microsoft studiemateriaal
 • Mogelijkheid om examens en vervolgtrainingen erbij te boeken

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 450,-

btw 21%

€ 94,50

Totaal incl. btw

€ 544,50