Cursus Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management
 • Officieel Microsoft lesmateriaal
 • E-learning - studeren wanneer jij wilt
 • 6 maanden toegang tot het materiaal
 • Voorbereidend op de certificeringsexamens van Microsoft
 • Praktische training

Deze e-learning, met officieel Microsoft materiaal, is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Ja, ik wil meer weten

Cursus Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management

Deze cursus is bedoeld om uw basis te leggen in kennis van Dynamics 365 Supply Chain Management-applicaties. Deze cursus behandelt de belangrijkste kenmerken en functionaliteiten die nodig zijn voor de functionele consultant van Dynamics 365 Supply Chain Management, waaronder: De productinformatie en hoe u uw product en inventaris configureert, maakt en beheert. Configuratie en verwerking van supply chain management. De functies voor transportbeheer en de functies voor magazijnbeheer. Kwaliteitsmanagement en kwaliteitscontrole functionaliteiten. Configuratie en verwerking van hoofdplanning. Deze cursus omvat lezingen en verschillende praktische oefeningen. De oefeningen worden aan u voorgesteld in de vorm van een casestudy die wordt gepresenteerd aan een functionele consultant van Dynamics 365 Supply Chain Management. Elke oefening is gebaseerd op een bedrijfsscenario, gevolgd door een vraag of discussie en vervolgens een stapsgewijze begeleiding om de systeemgerelateerde stappen uit te voeren.

Inhoud

De e-learning bestaat uit de volgende modules:

 • Module 1: Implement product information management
 • Module 2: Implement inventory management
 • Module 3: Implement and manage supply chain processes
 • Module 4: Implement warehouse management and transportation management
 • Module 5: Configure and manage quality control and quality management
 • Module 6: Implement master planning

Trainingsmateriaal

Voor het volgen van deze training ontvang je officieel Microsoft studie en oefenmateriaal. Je ontvangt het e-book dat dienst doet als naslagwerk voor het praktisch uitvoeren van opdrachten in een online leeromgeving. Je krijgt een half jaar toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de online labs werk je door scenario’s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Door middel van een oefenexamen kun je je goed voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Dit oefenexamen volg je ook online. Het bestaat uit vragen vergelijkbaar met de vragen die je op het daadwerkelijke examen kunt verwachten en geeft gedetailleerde uitleg bij zowel correcte als incorrecte antwoorden. De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 5 dagen af te ronden zijn.

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je van Learnit een certificaat. Indien je ook het bijbehorende examen MB-330 boekt en voltooid, krijg je ook een officieel certificaat van Microsoft.

Voorkennis

Candidates for this exam are supply chain management functional consultants who design and configure Dynamics 365 Supply Chain Management and related tools and technologies to meet the requirements for a customer. They analyze business requirements and translate those requirements into fully realized business processes and solutions that implement industry-recommended practices. Candidates partner with architects, developers, administrators, and other stakeholders to deliver solutions that meet or exceed the needs of their customers.

Candidates implement product information management, sales and procurement processes, inventory and warehouse management, master planning, and transportation management.

Dynamics 365 Fundamentals (MB-901) is niet vereist mits je bovenstaande voorkennis hebt.

Opmerking

Tijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens en vervolgtrainingen bijboeken. Bij het bundelen van trainingen geniet je van een bundelkorting, kijk hiervoor op onze Microsoft certificeringspagina. De kosten van een examen bedragen €175 euro (excl. btw). Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je dit examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

Alle voordelen op een rij:

 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • Een oefentoets
 • Voorbereiding op Microsoft Examen MB-330
 • Onderdeel van de Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management certificering
 • Het officiële Microsoft studiemateriaal
 • Mogelijkheid om examens en vervolgtrainingen erbij te boeken

Investering

E-learning, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 450,-

btw 21%

€ 94,50

Totaal incl. btw

€ 544,50