Learnit Training

Cursus Websites maken met Drupal

Of je nu een eenvoudige of complexe website wilt maken, met Drupal kan het allemaal. Met dit flexibele Content Management Systeem (CMS) kun je alle kanten op. Van een informatieve website tot een website met veel interactiemogelijkheid zoals een forum. Drupal werkt met modules, elk met een ander doel. Zo zijn er modules voor blogs, forums, statistieken, meertaligheid etc. Ook is het mogelijk om Google Maps aan je website toe te voegen of om een enquête af te nemen. Het is net wat jij wilt. Dus wil je graag een veelzijdige website leren bouwen? Met relatief weinig moeite en wat hulp van een ervaren Learnit trainer kun je met Drupal veel bereiken.

Drupal is vooral geliefd om zijn veelzijdige karakter. Tekst, afbeeldingen, video, kalenders forums of enquêtes, er is van alles mogelijk. Bovendien kan het toegangscontrolesysteem gemakkelijk aangepast worden aan jouw organisatie, zodat iedere medewerker alleen tot dat deel toegang heeft wat hij of zij nodig heeft.

Onderwerpen

  • Wat Drupal precies is
  • De basisbeginselen van een CMS en Open Source
  • Drupal downloaden en installeren
  • Inhoudelijk beheer en instellingen
  • Content toevoegen (tekst, afbeeldingen en video)
  • Werken met modules
  • Themes toevoegen
  • Hoe je zoekmachine optimalisatie kunt toepassen
  • Jouw website integreren met social media

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor cursisten die een eigen website willen ontwikkelen met ruime keuzemogelijkheden. Ook als je wilt leren werken met Drupal 8 is deze training zeer geschikt.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

3 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 425,-

Subtotaal

€ 1275,-

btw 21%

€ 267,75

Totaal incl. btw

€ 1542,75

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Websites maken met Drupal is beoordeeld met een gemiddelde van 8.5.

“Wat me aansprak in de docent was dat hij keek wat ik 'nodig' had, en niet alleen maar naar 'wat op het programma staat'.” - Be­oor­de­ling: 8.7

D. van Rens - Websites maken met Drupal