Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Optimaal werken met data in Excel
  • Leer aan de hand van praktische oefeningen hoe je optimaal met je Excel data om kunt gaan.
  • Ga in gesprek met een ervaren trainer, die ontzettend enthousiast is over Excel en alles wat hierbij komt kijken.
  • De sessie neemt slechts één ochtend in beslag en heeft een vriendelijke prijs.
  • Krijg (als er genoeg tijd is) de mogelijkheid om je persoonlijke situatie voor te leggen voor echt maatwerk.
  • Praktische training

Werk je weleens in Excel en ben je benieuwd hoe je jouw data het beste kunt omzetten in waardevolle informatie? Dan is dit webinar echt iets voor jou. In drie goed gevulde uren zal onze expert-trainer Roland je veel nieuwe kennis bijbrengen over hoe je optimaal met je data om kunt gaan, want een rij cijfers alleen zegt nog weinig. Aan de hand van een aantal prakische opdrachten zul je nieuwe tips en tricks krijgen over hoe je data inzichtelijk kunt krijgen. Je gaat in het webinar live het gesprek aan, je wordt begeleid in de opdrachten en je krijgt ook de mogelijkheid om jouw eigen situatie voor te leggen.

Ja, ik wil meer weten

“Zeer geschikt voor iedereen die wel al eens met Excel heeft gewerkt, maar toch eens de grondbeginselen van het pakket een keer wil doornemen om zo een solide basiskennis op te doen.” - Be­oor­de­ling: 9.1

learnit Excel 2003 Basis

Interactief webinar: Optimaal werken met data in Excel

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Waar gaat het over?

Excel is een ideaal hulpmiddel om data inzichtelijk te maken, toch blijven veel mensen hangen bij de basis of gebruiken ze het programma nog niet optimaal efficiënt. Tijdens deze training gaan we praktisch aan de slag met een voorbeeld verkoopbestand. Het bestand wat je van ons aangeleverd krijgt is een heel eenvoudig bestand, maar bevat nog weinig bruikbare informatie. Door slim gebruik te maken van functies en formules, maken we een bestand waar je veel meer mee uit kan halen. Hierdoor creëer je een goede informatiebron, waarop je met behulp van draaitabellen en grafieken analyses kunt uitvoeren.
 

Waarom kan ik het niet missen?

Data is een gestructureerde verzameling van gegevens. Deze gegevens zijn vaak onleesbaar voor de mensen die het nodig hebben in hun werkzaamheden. Met de juiste Excel-kennis kun je data tot leven brengen, waardoor je belangrijke informatie zichtbaar kunt maken die anders verborgen blijft. Boeiend dus voor zowel de persoon die in Excel aan de slag gaat als voor een eventuele eindgebruiker van de data.

Wie is de trainer?

Roland: “IT is mijn passie en als je mij vertelt dat iets niet kan, is dat juist een motivatie om het uit te zoeken. Kennis speelt hierbij een belangrijke rol en er is niets leukers dan het overdragen of delen van die kennis met anderen.” Roland heeft er ontzettend veel zin in om je nieuwe informatie over Excel bij te brengen en om je net zo enthousiast te krijgen over IT als hij is. Klik op inschrijven om 6 april met hem het gesprek aan te gaan.


Hoe ziet het webinar eruit?


Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hiervoor het programma Zoom. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt 3 uur, in deze tijd doorloopt Roland samen met jou een aantal praktische opdrachten. Je doet dus thuis vanaf je eigen PC of laptop mee in Excel. Het is dus belangrijk dat je toegang hebt tot Excel om mee te doen. De minimaal toegestane versie is Excel 2007, je kunt dus mee doen met elke versie die na de 2007 editie is uitgebracht. 


Voorkennis

Het webinar is met name interessant voor beginners in Excel. Overigens kunnen mensen die al regelmatig in het programma werken ook veel boeiende nieuwe informatie ontvangen en leren, die er voor zorgt dat je in de toekomst nog effiënter weet te werken.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25