Learnit Training

Cursus Flash CS6 Basis

Flash Professional is dé toonaangevende ontwikkelomgeving voor visuele ontwerpers. Met Flash maak je op een laagdrempelige manier professionele animaties en multimedia-content voor het web. De interactieve video's zijn platformonafhankelijk: ze worden op alle desktops en mobiele apparaten op dezelfde wijze weergegeven. In Flash CS6 is er bijzondere aandacht voor het ontwikkelen van content die er hetzelfde uitziet op alle desktops en apparaten, waaronder tablets en smartphones.

Tijdens onze driedaagse training Flash CS6 Basis leer je het programma te gebruiken om je eigen Flash-animaties te ontwikkelen. Na de training beheers je Flash voldoende om eenvoudige animaties te kunnen ontwikkelen. Daarnaast maak je tijdens de training kennis met de meest indrukwekkende mogelijkheden van Flash.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de training:

 • De basisprincipes van Flash-animaties
 • Werken met lagen, tekst en paden
 • Tekenen in Flash
 • Kleuren en verlopen
 • Symbolen gebruiken en begrijpen
 • Flash-filters gebruiken
 • Animaties maken en bewerken
 • De basis van ActionScript
 • Knoppen maken met ActionScript
 • Formulieren maken met Flash
 • Geluiden toevoegen
 • Werken met Flash Video

Omdat de training volgens de Open Leervorm wordt gegeven kan de inhoud en de diepgang van de onderwerpen altijd worden afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en leertempo.

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor mensen die willen leren hoe zij Flash kunnen gebruiken om websites dynamischer en interactiever te maken met filmpjes, webformulieren en elegante navigatie. Ook wanneer je andere doeleinden hebt dan websites leer je tijdens deze training hoe je Flash gebruikt om je eigen animaties te maken.

Trainingsmateriaal

Deze training wordt gegeven op PC's maar is ook geschikt voor Mac-gebruikers (Apple). Je ontvangt bij aanvang van de training een overzichtelijk boek met oefeningen en oefenbestanden. Dit kun je na de training ook gebruiken als naslagwerk. We werken tijdens de training met CC-materiaal, omdat materiaal van eerdere versies (zoals CS4, CS5 en CS6) niet meer beschikbaar is. Met CC is Adobe overgegaan naar een abonnementsvorm in plaats van betalen per update. Mocht je nog met een oudere versie werken, dan zal de trainer de verschillen uitleggen, zodat je hier zonder problemen mee aan de slag kunt.

Opmerking

Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn bij ons een training te volgen, maar toch graag meer over Flash willen leren, hebben wij een gratis online cursus Flash ontwikkeld.

Lesvorm

Deze training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethode. Dat betekent dat je onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om je de stof eigen te maken. Zo kun je in je eigen tempo je leerdoelen halen zonder daarbij gehinderd te worden door een sneller of langzamer tempo van je medecursisten. De trainer ziet erop toe dat je op schema blijft en je leerdoelen haalt. Deze leervorm biedt ruimte aan maatwerk. Je krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit je eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen waardoor je nog specifieker leert. meer...

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

3 dagen

Prijs per dag (excl. btw)

€ 350,-

Subtotaal

€ 1050,-

btw 21%

€ 220,50

Totaal incl. btw

€ 1270,50

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Flash CS6 Basis is beoordeeld met een gemiddelde van 8.2.

“Leuke en leerzame training. De docent heeft veel kennis van de stof en weet ook goede voorbeelden te gebruiken die bruikbaar zijn voor ons. Zeker een aanrader voor als iemand zich wil verdiepen in Flash.” - Be­oor­de­ling: ;8.2

D.A.S. Jongerden, Ministerie van Defensie