Learnit Training

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Interactief webinar: Gesprekken naar je hand zetten
  • Leer leiding nemen en vasthouden.
  • Praat live met een expert in het vak.
  • De sessie vindt veilig online plaats.
  • Doe in een korte tijd veel nieuwe inzichten op.
  • Praktische training

De leiding nemen en vasthouden in gesprekken; dat staat centraal tijdens dit interactieve webinar. Wanneer je de touwtjes in handen hebt tijdens gesprekken krijg je meer voor elkaar en wanneer je dit goed doet zal je positief opvallen bij je collega’s en je leidinggevende. Daarnaast zal het ook in je persoonlijke leven tot veel voordelen leiden. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Rob, de Learnit expert op dit gebied, legt het je uit tijdens drie leerzame uren! Klik op de knop hiernaast om je in te schrijven. Eerst meer weten? Klik dan op details

Ja, ik wil meer weten

“Goede, duidelijke training waarbij ik veel dingen heb geleerd die ik zeker kan toepassen in de praktijk!” - Be­oor­de­ling: 8.8

learnit Gesprekstechnieken

Interactief webinar: Gesprekken naar je hand zetten

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Details

Tijdens een vergadering of 1-1 gesprek is het niet altijd even makkelijk om het gesprek naar je hand te zetten en om er uiteindelijk tevreden uit te lopen. In dit webinar kijken we naar slimme manieren om de leiding te nemen en meer uit ieder gesprek te halen. Gesprekken leiden doe je namelijk niet alleen als je “de voorzittersrol” hebt of de meeting hebt opgezet, leiding nemen is altijd mogelijk. Hoe je dat doet, wanneer je dat kunt doen en hoe je je daar op voorbereidt? Dat komt allemaal ter sprake. Ook ga je tijdens het webinar direct oefenen met deze technieken. Aan het einde van dit webinar kun je meer resultaat uit ieder gesprek halen!

 

Inhoudsopgave

  • Wat maakt een goed gesprek voeren soms lastig?
  • Wat doen mensen die goed leiding kunnen nemen in gesprekken?
  • Welke technieken gebruik je om leiding nemen in een gesprek?
  • Oefenen!

Hoe ziet het webinar eruit?

Het webinar vindt in een online omgeving plaats. We gebruiken hier het programma Zoom voor. Mocht je geen gebruik kunnen of mogen maken van Zoom om wat voor reden dan ook dan verzinnen we graag een alternatief, laat dit ons in dat geval weten. De sessie duurt 3 uur, in deze tijd presenteert Rob uiteraard veel van de verschillende technieken. Daarnaast zorgt Rob ook voor voldoende interactie en reflectie tijdens het webinar. Hij vraagt mensen om te antwoorden op vragen en er vinden verschillende oefeningen plaats waarin je wordt getriggerd om kritisch na te denken over jezelf en over anderen.

Wie is Rob?

Het heeft even geduurd voordat ik de stap naar trainer definitief zette, maar ik weet al lang dat dit is wat ik het beste kan en waar ik gelukkig van word. Ik merk het iedere training weer. Het gaat voor mij om tot de kern te komen. Waar ben je nu al goed in? Waar ligt nog ruimte voor groei? Ik heb een fascinatie voor hoe de mens in elkaar zit. Je kunt vaak veel meer dan je denkt. Ik vind het te gek om methodes, technieken en inzichten te onderzoeken waarmee je dichter bij jezelf komt, beter begrijpt hoe je in elkaar zit en daar vervolgens ook iets mee kan doen. Zodat je makkelijker en soepeler dingen doet.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Webinar, per persoon:


Prijs (excl. btw)

€ 125,-

btw 21%

€ 26,25

Totaal incl. btw

€ 151,25