Learnit Training

Cursus Google Ads Basis

Met Google AdWords heb je de mogelijkheid het aantal bezoekers van je website en je omzet een enorme impuls te geven. Complete bedrijven zijn dankzij AdWords groot geworden. Maar hoe zet je AdWords effectief in? In onze training Google AdWords Basis krijg je een introductie in de wereld van online advertising. Je leert wat er mogelijk is en hoe het een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van je bedrijf.

In de training leer je stap voor stap hoe Google AdWords werkt, hoe je het account inricht en hoe je een campagne opzet. Daarbij kijken we wat je concurrenten online doen en hoe je doelgroep online opzoek is naar bedrijven zoals de die van jou. Tot slot leer je hoe je de prestaties van je campagnes kunt bewaken en verbeteren, en hoe je een dashboard en automatische rapportage kunt aanmaken.

Onderwerpen

  • Inleiding online advertising en Google AdWords
  • Inrichten van je account, campagnes en advertentiegroepen
  • Doelgroep bepalen en bereiken
  • Zoekwoorden onderzoeken en kiezen
  • Advertentieteksten schrijven
  • Concurrentie beoordelen
  • Koppeling met Google Analytics
  • Testen
  • Meten en bijsturen van de campagne
  • Alternatieve tools

Lesmethodiek

In de training wisselen we theorie, praktische oefeningen en reflectie op een prettige manier af. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar heb je ook veel aanknopingspunten waar je na de training mee aan de slag kunt. Het definitieve programma van de training wordt aangepast aan de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen van de deelnemers. De training Google AdWords Basis sluit in combinatie met de training Google AdWords Professional aan op de certificering van Google AdWords, die op eigen initiatief na afronding van deze training gedaan kan worden.

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die met behulp van Google AdWords een succesvolle (online) reclamecampagne willen opzetten.

Opmerking

Deze training kan als losse eendaagse training gevolgd worden, maar is ook een onderdeel van ons zevendaagse traject Internetmarketing.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

1 dag

Prijs per dag (excl. btw)

€ 475,-

Subtotaal

€ 475,-

btw 21%

€ 99,75

Totaal incl. btw

€ 574,75

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


“Wil je weten wat er mogelijk is met Google advertenties en weten wat er speelt in deze wereld en daar voor jouw bedrijf afgestemd voordeel uit halen, volg dan de training Google Adwords (Search Engine Advertising).” - Be­oor­de­ling: 8.6

learnit Google Ads Basis

Referenties

De cursus Google Ads Basis is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.

"Deze Google Ads-cursus is uitstekend voor mensen die graag hiermee aan de slag willen en weinig tot geen ervaring hebben. Je leert wat over de interface maar met name over wat goede zoekwoorden zouden zijn, wat je vooral wel en niet moet invoeren, hoe het zit met bodstrategie en automatisering en"

- Google Ads Basis

“Wil je weten wat er mogelijk is met Google advertenties en weten wat er speelt in deze wereld en daar voor jouw bedrijf afgestemd voordeel uit halen, volg dan de training Google Adwords (Search Engine Advertising).” - Be­oor­de­ling: 8.6

Monique Beukeboom, Nederlandse Vereniging van Rentmeesters - Google Ads Basis

“AdWords Cursus van 2 februari j.l. was een zeer informatieve cursus. Er werd rustig alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. Wij ontvingen hierbij ook nog tips en trucks inzake bepaalde tools. Tussendoor nog heerlijk gegeten en voorzien van lekkere koffie en cake! Pluim ook voor Nasser, die ons 'leken' toch e.e.a. wijs heeft kunnen maken inzake het onderwerp AdWords.”

Sabine Baltjes, Cool Web Creations - Google Ads Basis

"Goede presentatie, enthousiaste trainer. Beschik nu over voldoende kennis om een Google Ads campagne op te zetten. Het is nu vooral een kwestie van proberen!"

- Google Ads Basis