Learnit Training

Cursus Google Ads Professional

Met Google AdWords heb je de mogelijkheid het aantal bezoekers van je website en je omzet een enorme impuls te geven. Complete bedrijven zijn dankzij AdWords groot geworden. Maar hoe zet je Google AdWords effectief in? In onze training Google AdWords Professional leer je het maximale uit je AdWords-account te halen.

In de training leer je strategischer met Google Adwords om te gaan, door een betere vertaling van je bedrijfsdoelen naar de inrichting van je campagnes te maken. Alle geavanceerde mogelijkheden van Google AdWords passeren de revue, zoals advertentie-extensies, automatische biedingen en remarketing. Je gaat in de praktijk aan de slag met die onderdelen die specifiek voor jou interessant zijn.

Onderwerpen

  • Vertalen van bedrijfsdoelen naar KPI’s
  • Geavanceerd zoekwoordonderzoek
  • Effectieve advertenties op zowel het zoeknetwerk als het displaynetwerk
  • Advertentie extensies gebruiken
  • Adverteren op YouTube
  • Remarketing
  • Automatische biedingen
  • Gebruik maken van conversies en multikanaal trechters
  • Advertenties optimaliseren m.b.v. tests
  • Landingspagina optimaliseren m.b.v. tests

Lesmethodiek

In de training wisselen we theorie, praktische oefeningen en reflectie op een prettige manier af. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar heb je ook veel aanknopingspunten waar je na de training mee aan de slag kunt. Het definitieve programma van de training wordt aangepast aan de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen van de deelnemers. De training Google AdWords Basis sluit in combinatie met de training Google AdWords Professional aan op de certificering van Google AdWords, die op eigen initiatief na afronding van deze training gedaan kan worden.

Doelgroep

De training Google AdWords Professional is met name geschikt voor mensen die al met Google AdWords werken, een redelijk goede basiskennis hebben, maar er graag meer uit willen halen.

Voorkennis

Deze training gaat ervan uit dat je basiskennis hebt van Google AdWords. Als je nog geen ervaring hebt met Google AdWords of eerst je basiskennis wilt bijspijkeren, raden wij aan eerst onze training Google AdWords Basis te volgen.

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

1 dag

Prijs per dag (excl. btw)

€ 475,-

Subtotaal

€ 475,-

btw 21%

€ 99,75

Totaal incl. btw

€ 574,75

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


Referenties

De cursus Google Ads Professional is beoordeeld met een gemiddelde van 8.4.