Learnit Training

Gratis inspiratiesessie Coachingsgesprekken

Als coach help je een individu of een groep in het bereiken van allerlei soorten resultaten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het ondersteunen bij het maken van meer keuzes, het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen, stimuleren in het nemen van eigen verantwoordelijkheid, diens communicatieve vaardigheden te verbeteren of iemand effectiever te laten werken. Maar hoe bereik je deze resultaten?

Waar gaat het over?

Tijdens deze inspiratiesessie Coachingsgesprekken oefen je door middel van een casus verschillende basistechnieken. De verantwoordelijkheid om te groeien ligt voor een groot gedeelte bij de coachee: de coach stimuleert, faciliteert, begeleidt en analyseert, maar de coachee is verantwoordelijk voor de vervolgstappen die genomen worden. Er is ook ruimte om vragen the stellen omtrent dit thema.

Waarom moet ik deze inspiratiesessie volgen?

Na het volgen van deze inspiratiesessie ontwikkel je coachingsvaardigheden om een coachee meer in beweging te brengen. Als coach leer je om vragen te stellen om zelfinzicht te stimuleren.

 

Inhoud

  • Introductie onderwerp
  • Oefenen door middel van een casus uit de hedendaagse praktijk
  • Vragen en tips rondom het thema

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.