Learnit Training

Gratis inspiratiesessie Gratis inspiratiesessie Maak jouw eigen website met een wordpress test-server!

Zelf een Website ontwerpen in Wordpress?

Tijdens deze WordPress Webinar zal er aandacht besteed worden aan het installeren van WordPress op je eigen computer. Je kunt op deze manier jouw (toekomstige) website testen, zonder dat deze direct live staat. Wel zo fijn. Je eigen computer fungeert als een WordPress test-server. De voordelen van het beschikbaar hebben van zo’n setup zijn o.a. te vinden bij het testen van de enorme hoeveelheid aan plug-ins. Het is namelijk prettig als je in een live-omgeving een plug-in installeert dat je dan al precies weet hoe deze werkt. Naast dit voordeel zijn er nog veel meer voordelen te bedenken zoals het testen van WordPress updates of thema's van de website.

 Waar gaat het over?

Tijdens deze inspiratiesessie krijg je uitleg over het installatieproces van WordPress. Je test de website en controleert op updates en plug-ins. Op deze manier is jouw website helemaal klaar voor het daadwerkelijke gebruik! Vanzelfsprekend is er ruimte om vragen te stellen omtrent dit thema.

 

Waarom wil ik deze inspiratiesessie volgen?

De installatie van WordPress kan een technische aangelegenheid zijn. Het is fijn om dit proces helder te hebben en te kunnen uitvoeren in een handomdraai. Mike zal dit haarfijn uitleggen, zodat je na deze sessie aan de slag kunt in Wordpress!

 

Waarom wil ik deze inspiratiesessie volgen?

De installatie van WordPress kan een technische aangelegenheid zijn. Het is fijn om dit proces helder te hebben en te kunnen uitvoeren in een handomdraai.

Inhoud

  • Hoe zet je nou een lokale webserver op met behulp van Wordpress? Mike zal je in deze inspiratiesessie laten zien hoe je dat kunt doen!

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.