Learnit Training

Gratis inspiratiesessie HTML positions

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

HTML positions


Het is vast voor veel beginners herkenbaar: ‘’wat gebeurt er nu toch weer?’’ wanneer je bezig bent met HTML en CSS.  Die moeilijke momenten zijn het onderwerp van de inspiratiesessie van Jaap, grafisch vormgever in Amsterdam en docent bij Learnit. In deze inspiratiesessie gaan we het hebben over de CSS-eigenschap ‘position’. Absolute, relative, fixed, sticky, het komt allemaal aan bod!

Waar gaat het over?

De inspiratie sessie gaat dieper in op de moeilijke momenten die je als beginner tegenkomt in het bouwen met HTML en CSS. Jaap legt de veelvoorkomende knelpunten uit en heeft het over de positions binnen CSS.


Waarom volgen?

HTML en CSS zijn de basis voor elke programmeur of degene die een website beter willen begrijpen! Waar HTML verantwoordelijk is voor de inhoud en de indeling van de pagina, zorgt CSS voor de opmaak. Het gebruik van CSS heeft een aantal belangrijke voordelen: Verbeterde mogelijkheden voor de lay-out van je website, de (X)HTML-code blijft netjes en overzichtelijk, de lay-out kun je snel en flexibel aanpassen en je pagina's worden sneller geladen doordat er minder code gebruikt wordt. 

Inhoud

  • HTML en CSS basis
  • Positions
  • Vragen met betrekking tot het onderwerp

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.