Learnit Training

Gratis inspiratiesessie Leidinggeven: gebruik jij nog steeds macht bij leidinggeven? En werkt het?

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Is jouw idee bij leidinggeven toch nog steeds gelinkt aan het hebben van hiërarchische macht, waarmee je medewerkers kan ‘dwingen’ om te doen wat nodig is? 

En raak je vaak teleurgesteld en gefrustreerd als dat niet werkt? Dan ben je niet de enige.

Het is een gedachte die achterloopt bij de werkelijkheid. De gedachte dat mensen iets voor je doen, alleen omdat jij het zegt, is inmiddels al behoorlijk achterhaald. 

Wees eerlijk: doe jij altijd wat je leidinggevende zegt, ook als je het er niet mee eens bent? En als je dat toch doet, voelt dat dan fijn? Nee toch?

We mogen in deze tijd gelukkig zelfdenkende mensen zijn en worden steeds vaker gestimuleerd om onze eigen talenten en kwaliteiten te gebruiken om ons werk te doen. En dat is niet voor niks. We hebben ontdekt, dat het veel effectiever en efficiënter is om alle kwaliteiten en de intrinsieke motivatie van medewerkers in te zetten voor een goed resultaat. Daar hoort echter wel een andere manier van leidinggeven bij. Een manier die ervoor zorgt dat je zelfstandige, zelfdenkende medewerkers krijgt, die in hun kracht staan en vanuit vertrouwen denken en handelen. Inspirerende leidinggeven helpt daarbij.

In dit webinar krijg je een beeld van inspirerend leiderschap, wat het je kan opleveren en hoe je een inspirerende leider kunt worden!

 

Inhoud

  • Wat is inspirerend leidinggeven?
  • Wat bereik ik daarmee?
  • Hoe wordt ik een inspirerende leider?

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.