Learnit Training

Gratis inspiratiesessie Salarisadministratie

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

De salarisadministratie. Ingewikkeld? Dat lijkt maar zo. In de tweedaagse training salarisadministratie wordt een heldere uitleg gegeven hoe een salarisadministratie in elkaar steekt, wat de wettelijke vereisten zijn, leer je hoe je een bruto-netto loonberekening kunt maken, maar krijg je ook de tips en tricks mee om fiscaal vriendelijk te belonen. Een aanrader voor de medewerkers die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor de salarisadministratie, maar juist ook voor de HR manager, financiële managers, controllers en directeuren, zodat zij weten waar Abraham het salaris haalt.

Waarom wil ik deze inspiratiesessie volgen

Zowel een voordeel voor werkgever als werknemer, wie wil dit nou niet weten? Tijdens de inspiratiesessie gaan we aan de hand van een brutoloon duidelijk maken dat zowel het nettoloon van de werknemer als het kostenplaatje van de werkgever met toepassing van de juiste tools fiscaal veel gunstiger uit kunnen pakken. Een win-win situatie.

Inhoud

  • Algemene bruto-netto berekening
  • Bruto-netto loonberekening met toepassing van fiscaal vriendelijke methoden
  • Vragen

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.