Learnit Training

Gratis webinar Affinity: Gebruik jij nog steeds de Adobe Creative Cloud?

De meeste mensen die wel eens grafisch of fotografisch werk maken, gebruiken daarvoor Adobe Photoshop, Indesign of Illustrator. Dat zijn dan ook prachtige programma's met veel mogelijkheden, maar er hangt een prijskaartje aan: een kostbaar maandelijks abonnement dat u moet blijven betalen om alleen al uw documenten te kunnen openen. Affinity-software is een meer betaalbaar alternatief (eenmalige aanschaf van 55 euro).

Volgens Learnit expert-trainer Mark is de software niet alleen goedkoper, maar in veel opzichten zelfs beter dan de Adobe-applicaties. In dit webinar legt hij uit waarom.

Hoe ziet het webinar eruit?
Het webinar vindt live plaats en duurt in totaal een half uur. In dit half uur worden de onderstaande vier punten besproken, elk ongeveer gelijk verdeeld. Tussendoor heb je de kans om vragen te stellen, dit kan via de chat.

Wist je dat Learnit ook een cursus Affinity Photo en Affinity Designer aanbiedt? Klik hier voor informatie over Photo en hier voor informatie over Designer.

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.