Learnit Training

Gratis webinar Contentmarketing

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Contentmarketing, je doelgroep benaderen door waardevolle content aan te bieden. Is het succesvol? En hoe zet je het praktisch in? In het webinar Contentmarketing legt online marketing-specialist Leon Hamelink je uit waarom je contentmarketing zou moeten inzetten én geeft hij je een stapsgewijze methode waar je direct mee aan de slag kunt!

Leon beantwoordt tijdens het webinar vragen als:

  • waarom moet ik contentmarketing inzetten?
  • over welke onderwerpen zou de content moeten gaan?
  • kies ik voor geschreven tekst, of video? Of misschien toch afbeeldingen?
  • op welk platform publiceer ik dan het beste mijn content?
  • en welke resultaten kan ik verwachten?

Na het webinar heb je een overzicht van wat contentmarketing te bieden heeft en heb je handvatten om direct aan de slag te gaan.

Over het webinar

Dit webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer. We zullen via de zogenaamde "poll" ook vragen stellen aan de deelnemers. Mocht je het webinar missen dan is dit geen probleem, want alle deelnemers krijgen achteraf de opname van het webinar. Het webinar is te volgen op een computer, telefoon en tablet.

Actief oefenen

Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en oefenen met eigen praktijksituaties? Schrijf je dan in voor onze training Contentmarketing of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

De cursus Gratis webinar Contentmarketing is beoordeeld met een gemiddelde van 8.2.